reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Gorzów wlkp., Międzyrzecz, Świebodzin & okolice!

ciacho ja wiem czy dobra..chcialabym miec tak jak kiedys te 55 kg...
wkurza mnie tylko te moje sadelko hehe a jest spore...:-D
no a pieterka robia..wtedy 4 bylo to sie latalo kilka razy dziennie a teraz parter to luzik..
co do ubran to zazwyczaj M kupuje...ale nieraz bluzki musze L kupowac bo za ciasne w biuscie :wściekła/y::wściekła/y:

reklama
ale marudzicie, zadna nie wyglada jak matrona, wiec prosze Was nie rozbrajajcie mnie :-D
z reszta kobicie nic nie dogodzi :-D:-D:-D zawsze COŚ :-D

larvunia no nie wygladamy jak matrony ale jak czlowiek sobie przypomni jak wygladal kiedys to sie czasem plakac chce
u mnie wystarczy mniej ruchu i doopa blada
ale masz racje u nas bedzie wiecznie cos nie tak, ale wkurza mnie jak idziesz do sklepu i rozmiar 42 ma 78cm w pasie
coraz mniejsze robia to rozmiary i to mnie wkurza jak to mowi Cejrowski:-D

oki larvunia juz nie marudzimy :-D:-D
ja tam sie w sumie ogolnie dobrze czuje z moja waga nie narzekam az tak...
tylko cycuszki bym chciala mniejsze miec :-D:-D jak to mowisz nie dogodzisz kobiecie :tak::tak:

a dziewczyny macie jakiegos "bzika" np. na punkcie torebek, sukienek albo poscieli do domu czy czegokolwiek?
ja nieraz smieje sie jak slysze ze no idzie wiosna trzebe kupic nowa torebke:-D ja sama je uwielbiam ale nie wymieniam torebki co sezon

moze bym i miala gdyby kasa byla :sorry2:
a tak ciacho raczej nic do glowy mi nie przychodzi :sorry2: kupuje cos jak juz musze :sorry2: czyli jak sie zniszczy, albo podrze, albo poprostu skonczy :tak:
no chyba ze net zaliczyc mozna do tego to na punkcie netu mam bzika :-D jak jeden dzien nie mam netu to wariuje :-D

Larvunia jak tam prasowanko?? zrobilas co nie co?? :confused:

ciacho ja bzika nie mam :-D:no: torebek nie lubie jakas dziwna jestem ale rzadko nosze hehe jak ide do sklepu to biore szmaciana torbe portfel do srodka i ide :tak::-D
torebka u mnie to rzadkosc tylko jak do miasta jade to biore hehe...
sukienki to nie pamietam kiedy mialam na sobie :-D
ja to dziwolag jestem serio nawet bizuteri nie nosze hehe tylko obroczke i nieraz jakis lancuszek...:tak::tak:
wole jakies szmatki ciuchy kupywac

reklama
hej czuby! ja mam 161 i 16 kilo przytylam od sterydow. w ciagu 4 miesiecy. pozniej zrzucilam jakies 6 i sie zatrzymalam. na szczescie niunia ze mnie wyciaga w ciazy, ze brzunio rosnie, a waga sie nie rusza hahha.
larvunia wiesz gdzie Ty masz meszki? hahha

menżu dzwonil i mowi: mialem koszmarną noc...Ty chyba zreszta też... ( hehe) a Helenka płacze za tatusiem?? (bu hahah)!!!!!
chcialam powiedziec, ze listonosz to tatuś, ale sie powstrzymalam ;))))

robie wlasnie zupke i pachnie już chce zjeść ;)

co do diet:
ja robilam sobie jeszcze w anglii Dunkana, i niezle schudlam, ale oczywiscie nie dotrzymalam do konca, Mąż tez robił, dluzej niż ja i schudł niezle (on ma 188cm i 120kg), a moja mama robila w tamtym roku, to sie tak zle czula od miesa, twarz jej schudla po tygodniu, poprostu nie toleruje duzo bialka zwierzęcego...no niestety. nie dla wszystkich to. ale probowac mozna.
pomyslcie, ze zaraz wiosna, nowalijki sie zaczna i warzywka (oczywiscie ze straganu w dzien targowy, a nie z techo) i same schudniecie spacerujac z dzieciakami i opychając się marchewką ;)))

sama juz sie nie moge doczekac.

a co jadlyscie podczas karmienia? gotowane? czy wszystko? piszcie ;*

etit:

ciacho ja mam bzika na punkcie
*torebek
*butów
*błyszczyków
*koszyczków do pokoju
*płyt cd
*kotów drewnianych
hmmmm pewnie jeszcze wiele...
aha

***czekolady

edit2:
i ciuchy też lubie, teraz od jakiegoś czasu dla Helenki, ale lubie
lubie second handy, bo tam czasem mozna wybrac cos, czego nigdzie indziej nie ma

*bzik na punkcie angielskich sklepow z uzywanymi meblami (wogole chyba pojedziemy lipec sierpien z Hela) ale csiiiiiiii

*bzik na punkcie szalików

Ostatnia edycja:
Do góry