eee laska ja mam 164 i tez z 15 powinnam schudnac (po ciazy oczywiscie)kurde to ja w porownianiu do was to karakan jestemja mam 160no i conajmniej z 15 kg powinnam byla schudnac:-)
reklama
C
ciasteczko
Gość
zanioslam juz podanie
ja tez mam 160cm ale wzrost mi sie moj podoba:-) a waze 65 wiec o 5 zaduzo
i nosze rozmiar 42 a pomyslec ze kiedysc nosialam 36
ja tez mam 160cm ale wzrost mi sie moj podoba:-) a waze 65 wiec o 5 zaduzo
i nosze rozmiar 42 a pomyslec ze kiedysc nosialam 36
przyszlirodzice
Matka Wariatka;]
larvunia- a dobrze ,lody sobie lezy i walcze z Amelka zeby sniadanie zjadla
marzenka ja trez powinnam jeszcze z 15 schudnac no conajmniej 10 bo teaz jest 80;/ na 72 wzrostu
marzenka ja trez powinnam jeszcze z 15 schudnac no conajmniej 10 bo teaz jest 80;/ na 72 wzrostu
C
ciasteczko
Gość
laski co macie na obiad? ja nie mam pomyslu chetnie nic bym nie gotowala...
pr nie zmuszaj, zglodnieje sama przyjdzie, bylebys slodyczy miedzy posilkami nie dawala ani innych przekasek ;-)
ciacho ja chyba mam mielone, nie wiem , puki co mam wyciagniete meiso z zamrazalnika Ale jak mi moj napisze esa ze wraca wieczorem to nie wiem czy wogole cos bede robic, mlody w przedszkolu je wiec dla samej siebie mi si eniechce... a mlody jak zglodnieje to kanapke dam w reke, nie wiem jeszcze
ciacho ja chyba mam mielone, nie wiem , puki co mam wyciagniete meiso z zamrazalnika Ale jak mi moj napisze esa ze wraca wieczorem to nie wiem czy wogole cos bede robic, mlody w przedszkolu je wiec dla samej siebie mi si eniechce... a mlody jak zglodnieje to kanapke dam w reke, nie wiem jeszcze
C
ciasteczko
Gość
musze zajrzec do zamrazary co ja tam mam ale pewnie same owoce
musze cos wymyslic co by wszyscy zjedli
musze cos wymyslic co by wszyscy zjedli
przyszlirodzice
Matka Wariatka;]
a ja bede wciagac gotowanego kurczaka,a Pawel z Amelka smazonego kurczaka i mlodej zrobie zupe ogorkowa bo chciala..
C
ciasteczko
Gość
oo ogorkowa moze byc chyba tez zrobie tylko musze ogorki nabyc, no i jakies miecho dla mojego
zrobie
a ja wlasnie zazeram surowke, mniam
zrobie
a ja wlasnie zazeram surowke, mniam
czesc kobity !!!
ja wrocilam ze sklepu zakupy spozywcze trzeba bylo zrobic..
przy okazji w sklepie spotkalam szymcia robili zakupy z pania
ja wzrostu mam 168 cm a waga az 61 kg.... a rok temu o tej porze mialam 55 kg masakra jak tu przytylam
future pogodz sie z menem :-)nie badz taka....
ciacho u mnie dzis szybki obiad nuggetsy i kartofelki a na jutro kupilam pyzy na pare i beda ze sosikiem :-)
ja wrocilam ze sklepu zakupy spozywcze trzeba bylo zrobic..
przy okazji w sklepie spotkalam szymcia robili zakupy z pania
ja wzrostu mam 168 cm a waga az 61 kg.... a rok temu o tej porze mialam 55 kg masakra jak tu przytylam
future pogodz sie z menem :-)nie badz taka....
ciacho u mnie dzis szybki obiad nuggetsy i kartofelki a na jutro kupilam pyzy na pare i beda ze sosikiem :-)
reklama
C
ciasteczko
Gość
madzia to ty masz bardzo dobra wage, to chyba nosisz rozmiar 38 nie wiekszy i mieszkasz teraz nizej niz wczesniej wiec brak pieterek robi swoje
a ja musialbym wazycz 57kg i byloby idealnie ale pomarzyc dobra rzecz hehe
ja odprowadze mloda do przedszkola i tez smigam po zakupy bo wszyscy wracaja dzisiaj kolo 17 do domu wiec
bede miec czas na wsio
a ja musialbym wazycz 57kg i byloby idealnie ale pomarzyc dobra rzecz hehe
ja odprowadze mloda do przedszkola i tez smigam po zakupy bo wszyscy wracaja dzisiaj kolo 17 do domu wiec
bede miec czas na wsio
Podziel się: