reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Gorzów wlkp., Międzyrzecz, Świebodzin & okolice!

reklama
zanioslam juz podanie :tak:
ja tez mam 160cm ale wzrost mi sie moj podoba:-) a waze 65 wiec o 5 zaduzo
i nosze rozmiar 42 :dry:a pomyslec ze kiedysc nosialam 36

larvunia- a dobrze ,lody sobie lezy i walcze z Amelka zeby sniadanie zjadla
marzenka ja trez powinnam jeszcze z 15 schudnac no conajmniej 10 bo teaz jest 80;/ na 72 wzrostu

pr nie zmuszaj, zglodnieje sama przyjdzie, bylebys slodyczy miedzy posilkami nie dawala ani innych przekasek ;-)

ciacho ja chyba mam mielone, nie wiem , puki co mam wyciagniete meiso z zamrazalnika :sorry2: Ale jak mi moj napisze esa ze wraca wieczorem to nie wiem czy wogole cos bede robic, mlody w przedszkolu je wiec dla samej siebie mi si eniechce... a mlody jak zglodnieje to kanapke dam w reke, nie wiem jeszcze :sorry2:

oo ogorkowa moze byc chyba tez zrobie tylko musze ogorki nabyc, no i jakies miecho dla mojego
zrobie
a ja wlasnie zazeram surowke, mniam

czesc kobity !!!
ja wrocilam ze sklepu zakupy spozywcze trzeba bylo zrobic..
przy okazji w sklepie spotkalam szymcia robili zakupy z pania :tak::-D
ja wzrostu mam 168 cm a waga az 61 kg....:szok: a rok temu o tej porze mialam 55 kg masakra jak tu przytylam :wściekła/y::wściekła/y:

future pogodz sie z menem :tak::-)nie badz taka....

ciacho u mnie dzis szybki obiad nuggetsy i kartofelki :tak:a na jutro kupilam pyzy na pare i beda ze sosikiem :-)

reklama
madzia to ty masz bardzo dobra wage, to chyba nosisz rozmiar 38 nie wiekszy i mieszkasz teraz nizej niz wczesniej wiec brak pieterek robi swoje
a ja musialbym wazycz 57kg i byloby idealnie ale pomarzyc dobra rzecz hehe
ja odprowadze mloda do przedszkola i tez smigam po zakupy bo wszyscy wracaja dzisiaj kolo 17 do domu wiec
bede miec czas na wsio

Do góry