reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Gorzów wlkp., Międzyrzecz, Świebodzin & okolice!

wlasnie ogorkowa gotuje na drugie frytki cycki z kuraka i surowa
a ja sobie zrobilam kawalek piersi z kuraka, papryka pieczarki udusilam na oliwie i do tego lyzeczka smietany ale pycha
befatka, katgen wiataj
piekne slonce ale zimno jak cholera i ten wiatr

reklama
hej, ale wesoło tu u was dzisiaj:-)
dopiero co nadrobiłam.

ja w sumie mam bzika tylko na buty i w tym temacie jestem bardzo wybredna:sorry2:
a tak to raczej nie szaleje z ciuchami, niektóre mam jeszcze z czasów liceum:happy2:

u nas na obiad też ogórkowa:-) i kurczak smażony z ryżem i warzywkami,mniami;-)
zajrzę wieczorkiem bo wybieramy się na spacerek, takie ładne słoneczko choć mroźnie...gdzie ta wiosna

martucha to uwazaj na wiatr bo dosyc wieje
a ja jezeli chodzi o buty to w wakacje targam tylko jedna pare bo tyle mam ale po 4 miesiacac jest zajechana jak buty stalina hehe
no ja juz sie nie zmieszcze w ubrania z liecemu poza tym ja mialam jedna pare spodni zawsze, 4 swetry i wsio
larvunia hehe jak dobrze pieka to chwala im za to ale szczerze to jeszcze nie jadlam dobrego ciasta z cukierni i pierwsze slysze o nich ale to pewnie ze ja do cukierni tylko po paczki chodze ale i te maja wiele do zyczenia
a wlasie na tlusty czwartek planuje wlasne upiec

ale jeszcze zrobie takie i to moze jutro http://mojewypieki.blox.pl/2009/02/Pieczone-paczki.html

Ostatnio edytowane przez moderatora:
no wiaat sliny jest i woguel taka zdradliwa pogoda niby fajnie sloneczko daje a jednak jets zimno.
a kiedy tlusty czwartek?moze i ja cos zrobie:-)

marzenka tlusty czwartek w tym roku dopiero chyba 3 marca :dry: jeszcze sporo czasu ale te pieczone paczki chyba jutro zrobie

ciasteczko to rzeczywiscie pozno wtym roku,bo przewaznie to zawsze wlutym bylo

a my wlasnie krupniczek zjedlismy o dziwo dawid zjadl bardzo ladnie:-):-)tyle ze motory musialam mu wlaczyc:-D,:-D
powiedz mi czy moge do sernika dac mniej jajek?bo osttanio jak robilam dalam chyba 6 jajek duzych i troszke mi sie rozpadal,a chcialabym by mi wyszedl taki fajny zbity zeby mozna bylo w rece trzymac
:-)

larvunia- mieszki włosowe napisałam :)

A ja muszę koniecznie coś w moim menu zmienić, bo zamiast schudnąć 5 kg to zaraz przytyję 5 Kg.
Moje dzieci najadły się szaleju i nie chcą w ogóle spać. Młody to może podrzemał z 1 godz, a w ogóle cycka nie chce cały dzień, tylko troszkę zjadł z butli, chyba się przejadł w nocy, bo on zawsze w dzień na cycu wisi. A młoda robi zadymę w pokoju.

Ja przy wzroście 171 ważę teraz 60 kg. ALe jeszcze trochę i będę 65 jak czegoś nie zmienię.

Marzenka-
miałam napisać wcześniej, moja też się nie słucha i kąt na nią nie działa. Łobuziara z niej, ja jej zabieram zabawki i każę siedzieć w pokoju i przemyśleć, chociaż nie mam pewności czy ona rozumie. I jakoś zawsze wraca i przeprasza, cacy robi.

Ostatnia edycja:
reklama
marzenka mozesz, od tego sa ciasta zeby eksperymentowac, ja zawsze daje jeden budyn w proszku to dzieki niemu ser trzyma sie
kroma nastepna dobrze wazy ale cos i tak nie pasuje :-D:-D;-)
ja bym zrozumiala jakbyscie przy wzroscie 170 wazyly okolo 70kg ale wy wazycie 10 mniej wiec moim zdaniem jezeli ktos nosi rozmiar mniejszy niz 42 to nie ma co sie odchudzac,litoscie nie przesadzacie czasem?
mam kolezanke ma 170 wzrostu i wazy po 2 ciazach obecnie 56kg wyglada jak smierc na zakrecie a jak wazyla okolo 70 to bylo dopiero super laska, chcialaby przytyc ale nie moze za chiny ludowe i jest zalamana bo ubiera sie w dziale dla dzieci bo nosi mniej niz 36roz

Do góry