reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Gorzów wlkp., Międzyrzecz, Świebodzin & okolice!

hej dziewczyny
ania to kupilas tak ja jak starszej w deichmannie z 180zl na 80zl, ale ona ma zamszowe
gratki za 1kg mniej, super:-)
niuska przyjma reklamacje, ja reklamowalem starszej buty 2 razy bo ciagle z zamiekiem cos bylo buty miala 1,5 miesiaca z czego 1 miesiac w reklamacji spedzily:angry:
i zarzadalam nowych i dostalismy:-)
megi to fajnie ze dobrze sie czujesz, ja mialam przy pierwzej caly dzien mdlosci i rano zawsze wymioty przez 1,5 miesiaca a druga to spokoj:tak:

reklama
Ja z amelka i z jasiem to tak do 12 tyg miałam mdlosci a jak mi cos zasmierdzialo ty wymiotowalam z tym ze z małym jak wzięłam tabletki to było mi nie dobrze jak nie zjadłam po tym czegoś bo inaczej lecialam do kibelka:p

dzien dobry niedzielnie !!!

megi fajnie ze narazie dobrze sie czujesz..
ja pamietam jak z hania bylam w ciazy to mnie mdlilo ciagle i wymioty to codzien mialam,pamietam jak bylam w mczu w urzedzie pracy stalam w kolejce i zle sie poczulam musialam szybko leciec i szukac wc na szczescie znalazlam w pore :-D:-D
i tez kiedys w kosciele tez mnie ruszylo musialam szybko wyjsc i pod kosciolem zrobic swoje wypociny hehe :-D nie fajne to uczucie :tak:
ale z szymkiem spoko nie mialam wcale wymiotow ani nic...super przechodzilam z nim ciaze :tak:

Pr to fajnie ze udalo ci sie buciki kupic przecenione pochwal sie pokaz :tak:

no nic ide szykowac obiad !!

Wpadlam życzyć miłego dnia wszystkim....ja mam dziś płaczliwy dzień, coś zmiany nastroju co chwila mam na dodatek mężuś wciąż porusza temat Afganistanu jak bym mało nerwów miała!! cześć!

hejka witam się i ja.

Daffi- masz rację, lepiej poczekać i mieć pracę, a nie jak ja dziecko zrobiłam sobie, będąc na zasiłki z PUp-u.
Marzenka- 24 marzec- w sumie jeszcze trochę i nasze dzieciaki będą kończyć 2 latka.

a z tymi mdłościami to ja miałam przy dwóch ciążach i do końca, ja jadłam za trzech momentami i czasem żołądek nie nadarzał, a zapachy to mnie bombardowały szczególnie w pierwszej ciąży, jak pracowałam w fabryce ciastek i tam ciągle czosnkiem śmierdziało, a ja ciągle do ubikacji biegałam. i nie mogłam perfumów wąchać, szczególnie jak z młodym w ciąży byłam. nawet do teraz jak poczuję jeden zapach to mnie aż mdli.

Megi- gratuluję dzidziusia, niech ta mała kijaneczka rośnie zdrowo i ja akurat jestem w takiej sytuacji, że już po 2 cc, no i muszę cholernie uważać, żeby 3 nie zmajstrować, raz że chcę odpocząć, a dwa że mój organizm tego nie zniesie.

Ostatnia edycja:
hejka witam się i ja.

Daffi- masz rację, lepiej poczekać i mieć pracę, a nie jak ja dziecko zrobiłam sobie, będąc na zasiłki z PUp-u.
Marzenka- 24 marzec- w sumie jeszcze trochę i nasze dzieciaki będą kończyć 2 latka.

a z tymi mdłościami to ja miałam przy dwóch ciążach i do końca, ja jadłam za trzech momentami i czasem żołądek nie nadarzał, a zapachy to mnie bombardowały szczególnie w pierwszej ciąży, jak pracowałam w fabryce ciastek i tam ciągle czosnkiem śmierdziało, a ja ciągle do ubikacji biegałam. i nie mogłam perfumów wąchać, szczególnie jak z młodym w ciąży byłam. nawet do teraz jak poczuję jeden zapach to mnie aż mdli.

Megi- gratuluję dzidziusia, niech ta mała kijaneczka rośnie zdrowo i ja akurat jestem w takiej sytuacji, że już po 2 cc, no i muszę cholernie uważać, żeby 3 nie zmajstrować, raz że chcę odpocząć, a dwa że mój organizm tego nie zniesie.

ja w pierwsaciaze zaszlam bedac na stazu wiec zupelnie nic mi sie nie nalezalo.
teraz zamierzam lepiej to zorganizowac:D

witam sie ledwo zywa,dzis mnie totalnie rozlozylo:baffled:dopiero zwloklam sie zlozka:baffled:
kroma moj jest 21 marzec:-):-):-)no wlasnie macie pomysla na prezent?bo my chyba rowerek kupimy:-)
co do mdlosci to ja raz mialam taka akcje ale powstrzymalo mnie jak zjadlam banana:-)zle nie bylo ale muslalam w lozku przelezec prawie cala ciaze
pr toz to grzech nie wziac takich butow:-D

Hej

My wróciliśmy z askany. Nic sobie nie kupiłam:-(Misowi też, za to M kupił: bluzę, sweter i koszulkę, ale niech ma.........żadko można go namówić na co kolwiek, a dziś chętnie mierzył.Za to poszliśmy na lody:-D

Ja jeszcze nie wiem co na 2 latka Młodemu kupię, u nas jeszcze 4 miesiące, więc czasu sporo na zastanowienie się. Rowerek ma, zabawkami ostatnio wogóle się nie bawi, więc sama nie wiem, co własnemu dziecku kupić, żeby był zadowolony.

Jurtro idziemy mieszkanie oglądać, zapowiada się bardzo interesująco, więc poczekamy zobaczymy, może to będzie akurat to.

Ładna u nas pogoda się zrobiła, słonko wyszło, więc jak młody się obudzi i zjemy obiadek to na spacer sie wybierzemy, bo szkoda kisić się w domu.

Marzenka- to spowrotem do łóżka- wylegiwać się!

Ostatnia edycja:
reklama
Do góry