reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Gorzów wlkp., Międzyrzecz, Świebodzin & okolice!

Marzenka cieszę się że nie przybyło ci zmartwień nie licząc straconych pieniędzy na leki ale dobre i 20zł nadpłaty niż miałabyś się nieźle zdziwić:tak: jeśli chodzi o mnie to nie mam żadnych objaw ciąży, trochę piersi nabrzmiały nic poza tym. Z Zuzią jak chodziłam w ciąży to nie wiedziałam czym są mdłości poranne itd, pod koniec męczyła mnie tylko zgaga i opuchnięte nogi miałam tak to ciążę zniosłam bez problemów, myślę że teraz też tak będzie gdyby coś to już by mnie wymioty męczyły, rozmawiałam z mamą i mówiła że ona nas trójkę rodziła i z żadnym nie miała wymiotów ani mdłości....:)

reklama
Halo marzenka- ja musze najpierw przeprowadzic atak bo inaczej waga nie zacznie spadać taki już mam organizm. Ale dziś drukowałam fotki i te jak amelka była mala tez i widzę dużą różnice w wadze i wyglądzie teraz wyglądam lepiej:p
a my byliśmy w askanie dziś i nic ciekawego nie znalazłam za to pawel zgubił bilet z parkingu i musieliśmy płacić 15 zł grrr
i kupiłam sobie buty w daichmanie kozaki skóra za 109 przecena z 219:) jasny brąz:) w końcu moze jakieś porządne będą:p

Witam wieczoro:-)

Marzenka- jednak nie poszłam do Askany, pewnie jutro pójdę.
Dzień nam jakoś tak szybko zleciał byliśmy na spacerze, potem filmik zapuściliśmy, przyszła koleżanka i już 18 była, więc mi się nie chciało. Fajnie, że nie ma dopłaty za wodę, ja jeszcze rachunku nie mam, ale my standardowo 200-300zł dopłacamy.
Boje się rachunku za ogrzewanie w tym roku:baffled:

megi- chłopczyka czy dziewuszkę wolałabyś? Dobrze że nie masz mdłości, bo jak byś jeszcze schudła, to pewnie zniknełabyś:-pMnie na początku ciąży strasznie męczyło schudłam, żygałam wszędzie. Pamiętam jak raz szłam do pracy na 7, M mnie miał podwieść, a ja puściłam pawia przed samochodem na parkingu. Facet, który koło nas przechodził, tylko głową kręcił, pewnie myślał, że ja pijana jestem. Kiedyś na przestanku autobusowym - dobrze, że w porę poszłam z tyłu, ale i tak ludzie jak na głupią się na mnie patrzyli, bo pewnei nikt nie myśli, że kobieta jest w ciąży tylko jakaś pijaczka:-(

aneteczka to faktycznie miałaś nie za wesoło w ciąży:no: ja chyba zaliczam się do wyjątków, nawet się cieszę bo nie chciałabym wymiotować gdzie popadnie i w miejscach gdzie by ludzie musieli mnie oglądać, zapadłabym się pod ziemię, współczuję tobie co ty musiałaś czuć biedulko, widzisz każda kobieta jest inna....najgorsze że w danym przypadku nie można nad tym zapanować w żaden sposób:no: w razie drugiej ciąży nie życzę Ci tych samych objawów...co do płci ja wolałabym chlopczyka teraz bo córcię już mam, taka parka wystarczy nam:) ale jeśli będzie druga dziewczynka to mój powiedział że też się ucieszy, więc najważniejsze by było zdrowe prawda? No jedno wiem skoro będzie druga cesarka to w trzecią ciążę nie zamierzam już zachodzić nigdy bo sam lekarz powiedział że to już byłoby nie małe ryzyko dla dziecka i płodu lub jednego z nas, więc po tej ciąży tylko dobrze się zabezpieczać i koniec!:) zresztą oboje chcemy tylko dwójkę:tak:

Ania pewnie!! okazję trzeba łapać a tu przecież trafiłaś na nie mały opust:tak:

Oj Aneteczka wiem cos o tych wymiotach... ja kilka razy w kosciele tak sie zle poczulam ze musialam wyjsc na zewnatrz i wymiotowalam przed kosciolem :sorry2:

A ja jestem zla bo kurcze ja wychodze z choroby a chyba Marta sie zarazila ode mnie bo goraczke dostala na noc... jeszcze jest jedno wytlumaczenie na goraczke bo teraz wyszly jej 2 zabki ale widze ze jeszcze 2 nastepne jej ida, wiec to moze i przez to...

Ania Pr siostra mojego M kupila sobie tez kozaki ze skory w deichmanie dala za nie ponad 300 zl i ostatnio mi powiedziala ze jej popekaly, nie wiem czy zle konserwowala czy jakas wada ale bym sie chyba wsciekla... nosila je tylko 2 miesiace, bedzie szla reklamacje skladac tylko nie wiadomo czy jej przyjma...

Niuskaa nie ma się co dziwić, też bym się wściekła gdybym tyle dała za buty i by mi się popsuły:/ dlatego ja z reguły nigdy nie kupuję drogich rzeczy:no:

Dobra laseczki ja zmykam spać bo mnie oczy już od patrzenia w tego kompa bolą:) do usłyszenia...buziole:****

WItam się niedzielnie:-)

JA dziś pierwsza, śpiochy wstawać!

Wstaliśmy niedawno, bo o dziwo Misiek wstał o 8:szok:zawsze już 5,30 jest na nogach.

No nic zmykam

reklama
Bry:) niuska muszą jej przyjąć reklamacje i mało tego tego sie nie da naprawić i powinna dostać kasę albo nowe buty o reklamacjach butów to ja już dobrze wiem:p a te kozaki to w sumie kupiłam za tamtą kasę co tamte co sie rozpadly i cyrki z gosciem miałam...
Tadam u mnie 1 kg mniej:p

Do góry