reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Gorzów wlkp., Międzyrzecz, Świebodzin & okolice!

Hej dziewczyny. Mam za sobą kiepskie przejścia- Ola w czwartek jelitówkę z przedszkola przyniosła, i nawet już nie chce mi się opowiadać jak ostatnie dni u nas wyglądały:sorry2::baffled::baffled::baffled: Ale już jest ok na szczęście. Dziewczyny właśnie baję oglądają, ja obrusik sobie na szydełku dłubię ...i żałuję że już po weekendzie:sorry2:
Aneteczka a fajne jakieś są przeceny w Ascanie?? Dużo poprzeceniane są rzeczy, czy lepiej jeszcze poczekać trochę i w lutym się wybrać na zakupy?
Megi fajnie że się dobrze czujesz, oby tak dalej!:-) Ja w pierwszej ciąży to też tak jak dziewczyny miałam przeboje... studiowałam i jak na złość przeważnie na uczelni robiło mi się słabo i ciemno przed oczami:baffled:, albo mnie mdliło na sali wykładowej, jak poczułam perfumy jakiejś koleżanki i musiałam rwać do kibelka czem prędzej:-D;-).

No dobra, idę moje laski pogonić do łazienki;-) Spokojnego wieczorku!

reklama
Hej, Ja dzisiaj usłyszałam smutną wiadomość ale nie będę się rozpisywać na jaki temat :-( ale mam normalnie doła z tego powodu jak z M-cza na koniec świata ... Dlaczego to życie tak się czasami kiepsko układa??? :-( :-( :-:)-( Nie wiem co robić a i cały czas płakać Mi się chcę, siedzę i łzy same lecą po policzkach ... Miłego wieczorq życzę i spokojnych snów!!! :-( :sad::sad:

okej, łóżeczko nie dotarło, sofa w drugim pokoju, ale trochę już jest ;) remont 086.jpgremont 053.jpg

troche pomagałam, i trochę rozkazywałam ;)remont 113.jpgremont 097.jpg

Future pokoik ekstra naprawde.tapeta fajnie wyglada :tak::tak:...mebelki chyba z ikei??

mycha trzymaj sie !! nie wiem o co chodzi ale mam nadzieje ze bedzie wszystko ok :tak:

larvunia witaj...:-)

u nas niedziela minela dobrze,po 18 wrocilismy do domu a teraz zaraz spadam do wyrka...
kurde szymek ma brzydki kaszel jutro chyba zostawie go w domu ech..:baffled:

dobranoc...

lili- są przeceny chyba największe w reserved, w innych sklepach to coś tam jest przecenione, ale dużo rzeczy z nowej kolekcji. Butów żadnych żeby się mi podobały nei widziałąm. Myślę, że taniej może jeszzcze być, ale już teraz rzeczy są mocno przebrane. I oczywiście jak mi się marynarka spodobałą to tylko jest w rozmiarze 42.

Mycha- współczuje, trzymaj się.

future- fajny pokój, podoba mi się tapeta, pewnie tam będzie stało łóżeczko:-)

My sobie filmik skończyliśmy oglądać młody śpi. Teraz piwko pijemy, szkoda że weekend taki krótki jest.

Młody idzie jutro pierwszy raz do żłobka po chorobie, mam nadzieję, że szybko czegoś znów nie przywlecze.Pewnie jutro będzie płakał, bo tydzień wysiedział się w domku, a on źle znosi jak długo go w żłobku nie ma. Jak chodzi codziennie, to nie ma większego problemu, ładnie macha na pożegnanie, sam idzie, a po przerwie, różnie to bywa:baffled:

Mój M ma jedno żebro złamane, dziś był na izbie i prześwitlenie robił:sorry2:On często na kosza włazi i kilka dni temu jakiś chłopak wpadł na niego. M-a bok trochę bolał, ale nie bardzo, a dziś mu coś przeskoczyło i zaczeło strasznie boleć.

Future tez mamy komodke z Ikea i stoliczek sa dosc tanie a efektowne , szafe dokupie jak mała podrosnie :)
Sliczny pokoik bedzie miała twoja niunia :) napewno bedzie miala landrynkowe sny...
pokoik Lilki przed jej pojawieniem a pozniej troszke wprowadzilismy zmian w miare potrzeb i mozliwosci :)
02092010306.jpg 02122010396.jpg

okej, łóżeczko nie dotarło, sofa w drugim pokoju, ale trochę już jest ;)Zobacz załącznik 322717Zobacz załącznik 322718

troche pomagałam, i trochę rozkazywałam ;)Zobacz załącznik 322719Zobacz załącznik 322720

pokoik cudowny:)
no i ta tapeta mi sie tez podoba:D
bedzie miala Helenka mały rózowy raj:)

Hej, Ja dzisiaj usłyszałam smutną wiadomość ale nie będę się rozpisywać na jaki temat :-( ale mam normalnie doła z tego powodu jak z M-cza na koniec świata ... Dlaczego to życie tak się czasami kiepsko układa??? :-( :-( :-:)-( Nie wiem co robić a i cały czas płakać Mi się chcę, siedzę i łzy same lecą po policzkach ... Miłego wieczorq życzę i spokojnych snów!!! :-( :sad::sad:

Madzia co sie dzieje?
przytulam mocno! mam nadzieje ze wszystko sie ulozy!!
i mam nadzieje ze to nie w sprawie malenstwa!!

edit

dzis promocja pampersow w lidlu.
70szt rozm. 4 Pampers active baby za 39.99

sa tez inne rozmiary w tej cenie

Ostatnia edycja:
reklama
dziendoberek
mlody ze mna dzis w domku ;-) eehhh ....

Future Pani "palcowa" hehehehe, ale pokoik sliczny bedzie :tak: Juz wyglada swietnie :tak:

aneteczka oby mlody szybko z nowu sie zaaklimatyzowal w zlobku :tak:

madzia zdrowka dla Was!

daffi, niuskaa, Myszka hello.

Do góry