reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Gorzów wlkp., Międzyrzecz, Świebodzin & okolice!

Bry:) dzieci leżą ze mną w łóżku młoda spi a mały sie rozglada:)
future super pokoik:)

a my wczoraj amelce kupiliśmy wiadereczko lego w tesco przecena ze 130 na 50:) chcielismy jej pod choinkę kupić no ale wtedy to za drogie były, i teraz ojciec ma większą radoche od dziecka:p

reklama
czesc PR ;-)
nooo mlody jak dawno sie klockami nie bawil, tak teraz tez siedzi i uklada ;-)
wczraj od mikolaja dostal klocki lego duplo ;-), kasiazeczke o ciuchci, petitki duza pake, kinder jajo i lizaki :tak:
Super sie wczoraj bawil :tak:
Wysiedzial na calej bajce :tak: Tylko co chwile do mnie gadal "a co to, a dlaczego, a co tam jest" :sorry2: Pozniej dzieci mialy mikolajki i mowie do mlodego zeby szedl do dzieci sie bawic i tanczyc to odrazu podbiegl na srodek sali i tancowal :szok: Prawie do nas nie podchodzil, tylko kontrolnie okiem lypal czy jestesmy :-) Super sie bawil, jejku nie wiedzialam ze mam tak odwazne dziecko :-D Wszedzie pierwszy, mikolaj przyszedl popatrzal na mnie, mowie idz kochanie do mikolaja i pobiegl :szok: no az mnie zatykalo ze sie nie boi ;-)
wiec i mlody i ja zadowoleni wrocilismy wczoraj :tak:

Pr tak to juzjest ze zabawka nie jest radoscia dla dziecka taka jaka ma ojciec:D
u nas jest tak samo...
kazda nowa zabawka przechodzi test w rekach M:D

Larvunia super ze młody taki odważny:) i super prezenty dostał:) a moja to by pewnie nie wysiedziala tyle na przedstawieniu. Wczoraj oglądała ze mną film i cały nadawala a czemu to a po co tamto a kto to a gdzie...

Dzien dobry....
a my dopiero sie obudzilismy..
eek.gif

szymon dzis w domu zostal...ale pospalismy...
ide ubrac malego kawke zrobic ogarne sie to wroce....

larvunia to fanie ze dzien udany,i super prezenty...:tak:

Tymczasem pozniej bede...

jeszcze minimum 9 do mojej wymarzonej wagi chcociaz i tak bedzie jeszcze nadwaga;p ale ja zawsze bylam paczek, tylko zeby sie na mnie M nie rzucil jak tak wychudne heheh i nie zmajstrowal kogos za 3 tygodnie hahaha

reklama
Mycha:) bardzo mi przykro że nie ułożyło się po waszej myśli:-( tak można polegać widzisz na wszystkich....:baffled: nie smuć się już, przynajmniej się postaraj <tule>
Future śliczny pokoik i na pewno malutka będzie miała słodkie sny:tak:
Larvunia super że Marcelowi się podobało przedstawienie:tak:
Kroma jak ty fizycznie zniosłaś drugą cesarkę???:baffled:
PR- pięknie gubisz te zbędne kg:tak:

Madzia, daffi i inni hello;-)

Do góry