reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Gorzów wlkp., Międzyrzecz, Świebodzin & okolice!

reklama
ciacho a dziekuje... chyba jest poprawa :tak: Tzn mniej kaszle...
zachowuje sie jak zdrowy, ma sile na wariacje wiec dzien jak codzien ;-)

jejkuuuuuu sasiedzi disco polo odstawiaja :baffled: muza co chwile glosna typu "majteczki w kropeczki" :baffled: nie zdzierze tego :ninja2::ninja2::ninja2:

Future tu na wiosce widze to normalne takie typu muzykowanie :baffled: Tez latem co weekend slyszalam zza agapu takie melodie :baffled: Matulu gdzie ja sie wyprowadzilam :cool2:
Sasiedzi nie caly czas, ale co 5-10 min puszczaja cos glosniej ciekawe kiedyim sie znudzi :dry:

Hej z wieczorka...
od nas wlasnie znajomi wyszli,
teraz dzieciaki siedza i graja w gierke w kroliki hehe maja nowa to narazie sa zajeci...:tak:

annes wspolczuje ale dobrze ze tak sie skonczylo ...:tak:

myszka gratuluje !! ale sie tu nam ciezarowek namnozylo hehe fajnie :-)

future robcie tam i pokazuj foto pozniej...:tak:

larvunia to posluchasz troszke majteczek hihi :-D:-D

jutro znowu my jedziemy w gosci do kumpeli zobaczyc bobaska bo urodzila 1,5 mies temu i jeszcze nie bylam bo zawsze cos...i tak to wekend mija na goszczeniu sie :tak:

no nic milego wieczorku i dobranoc...:tak:

czesc madzia imprezowiczko ;-):-D

ja dziewczyny juz sie zegnam, jutro mnie malo bedzie, albo wogole, bo jade na caly dzien do rodzicow i do teatru ide z mlodym na KOPCIUSZKA :tak: Ciekawe czy wysiedzi 1,5 h. Pozniej ma byc mikolaj pracowniczy wiec liczymy na paczke ;-) Szkoda tylko ze razy dwa jeszcze nie licza, przeciez ja w dwupaku :-D:-D:-D zartowalam hehehe... Do poniedzialku w takim razie :-)

Larvunia jaka ja tam imprezowiczka heh:-D

udanego wypadu jutro wam zycze bawcie sie dobrze !!!
a ten mikolaj to troszke spozniony chyba hehe :-D:tak:

Larvunia no też coś się dziwię że chyba miesiące mikołaj pomylił:-D miłej niedzieli i wrażeń:tak:

Myszka to ja też gratuluję, nie doczytałam coś chyba....:sorry2:
Madzia wy to wiecznie w rozjeździe hihi, widać nie to co ja domator:zawstydzona/y::-D

Wykąpałyśmy się z moim bąblem zaraz ją położę...kurcze nic w tej tv nie ma, znów pójdę wcześnie spać bo co:dry:

Larvunia ja bylam w teatrze w zeszłym tygodniu, na AKOMPANIATORZE ze śleszyńska i jankowskim, no bomba, pośmiałam się, ale na Kopciuszku też dasz brzuszkowi kawałek kultury, nie tylko majteczki w kropeczki ło ho ho jeeee... szafy mamy już poł, ale darowaliśmy sobie na dzis. bo ja siedzie i pokazuje palcem, a menżu ocieka potem, zatem koniec na dziś "wspólnej" pracy...

reklama
kroma widze ze nasze dzieciaczki sa w podobnym wieku,z ktorego marca ?
megi a ty masz jakies mdlosci czy cos?
madzia wasze zycie to sie zmienilo o 180st,no i dobrze widac ze zadowolona jestes:-)
co do diety dukana to ja tez duzo slyszalam,jednak ja osobiscie nie bardzo jestem za dietami ,wystarczy mniej jesc i wiecej ruchu:-D:-D
a moj juz spi jestem w szoku bo sam mnie wzial do swojego pokoju bo spac juz chcial:szok:wczesniej mu sie to nie zdarzalo
aneteczka jak tam buty wychaczylas cos?
larvunia ja wczoraj wydalam rowna stowke na leki,mam nadzieje ze pierwszy i ostatni raz tyle zostawilam w aptece.udanej niedzieli;-)
przyszlo mi rozliczenie za wode,jestem w szoku bo przgotowalam sie na niedoplate a tu masz mam nadplate 20zl a czynsz wzrosl mi tylko o 4zl:-)takze chociaz to dobre:-)
zycze dobrej nocy:-)

Do góry