reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Gorzów wlkp., Międzyrzecz, Świebodzin & okolice!

reklama
Larvunia, właśnie zobaczyłam suwaczek:-):-):-)
gratulacje kochana, i jakie piękne imiona wybrałaś(swoją drogą mi się marzy Leonek:-):-))
kiedy usg połowinkowe bo widzę że już prawie połówka ciąży?
do jakiego lekarza chodzisz?

do Chrustowskiej chodze...
heh dziekuje;-)
polowkowe mialam w czwartek robione ;-) Ale jeszcze nie wiem czy to On czy Ona ;-)
wstydzioch nie pokazal/a
pisz jak najwiecej co u Was? :-)

A przeczucia jakie masz co do płci? Moja szwagierka też ma termin podobnie(jakoś 4-5 czerwiec), od początku mówiła że chłop i teraz usg potwierdziło:-)
no ale wiadomo, najważniejsze żeby zdrowe było:tak:

kroma tak to własnie jest teraz, większość księzy już przymyka na to oko, bo większość osób teraz żyje w konkubinacie i nie chcą stracić wiernych ale dalej są ci co utrudniają życie:sorry: mam nadzieję że pójdzie po twojej myśli:tak:

a co u nas? Ja nie pracuję, zwolniłam się z banku po kolejnym złamaniu Nikusia, siedzimy w domku, trochę pomagam mamie.
Młody na szczęście zdrowy, nic sie nie dzieje, co 3 miesiące jeździmy do Poznania na podawanie leku wzmacniającego i poprawa jest ogromna:tak:
Co do zmian to jeszcze się przeprowadziliśmy na Manhattan i tak sobie żyjemy:-):-D

odkad zaciazylam czuje ze bedzie dziewuszka :-D
ojej to Nikus choruje? nie wiedzialam... Ale glowa do gory bedzie lepiej :tak:

ciacho do sklepu to nie spacer ;-)

witaj Martucha, nie znamy się jeszcze, ja od niedawna piszę.

Lavrunia- jak ma być dziewczyna tak będzie. Moja córka też na pierwszym usg pieroga zasłaniała, dopiero pokazała na ostatnim, a młody to od razu się wystawił z swoim sprzętem.

eeee tam larvunia do sklepu też może być spacer, ja zawsze na spacerze o jakiś sklep zachaczę
Kiedy idziesz jeszcze do groty??? bo ja się z małym jeszcze wybieram

reklama
kroma zobaczymy ;-)
aneteczka teraz w g-wie bede w czwartek ale z rana, bo o 9,45 mam wizyte u pulmologa. Z checia z Toba pojde raz jeszcze, ale czy bedzie Ci pasowac?

Do góry