reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Gorzów wlkp., Międzyrzecz, Świebodzin & okolice!

reklama
dziendoberek
ale polamana jestem :baffled:
mlody ok 5.00 do nas przywedrowal i straaaaasznie sie wiercil i kopal i kaszlal... 3 godziny tortur :baffled:
dobra ide z psem pozniej sniadanko itp. MILEGO DNIA :-)

Bry. Mały wczoraj w nocy co pol godziny chciał cycka dzisiaj tez zaczynał wariowac w nocy dalismy mu butle 2 razy i w końcu spał ładnie w nocy wypił 2 razy po 60 moze mu za mało z tego cycka leci?

czesc PR
masz pewnie leniuszka w domu ;-) z butli wiecej i szybciej leci niz z cyca.
Tak mi sie wydaje bynajmniej, ze zanim sie zdazy najesc i sciagnac sobie z cyca to zdazy zasnac ... i bo pozniej glod wybudza i z nowu za szybko zasypia, bo przeciez cycek + ssanie to uspokajanie prawda ;-)
Spisz z malym?

witam w niedziele..
wczoraj zabalowalam troszke z % hehe wrocilismy po 22 do domciu fajnie bylo...:-):tak:
ide obiadek podszykowac :tak:

Pr pewnie mu sie ciagnac z cycy nie chce,tak jak larvunia mowi..
szymek tez tak mial zasypial z cyckiem w buzi a pozniej szybko sie budzil :tak:

milego dnia !!!:-)

faceci w genach maja chyba lenistwo od malego :-D:-D:-D
moj po skonczeniu 3 mies zycia odstawil cyca... costam ciagal ale wolal butle :sorry2:

czesc madzia... glowa boli? :laugh2:

ja wlasnie dlatego nie pijam % bo zawsze umieram na drugi dzien, nie lubie tego :sorry2:

moj mlody moze i by dlugo ciagal cyca, najadal sie. ALe wrocilam do pracy jak skonczyl 3 mies i moj go karmil butla jak mnie nie bylo (z moim mlekiem) i jak ja wracalam ok 16.00 to mlody mial juz tylko cyca. Tylko ze mi pokarm zaczol zanikac, mlody sie wkurzal ze mu gorzej leci...i z dnia na dzien odchodzilismy od cyca :-( Szkoda bo lubialam karmic cyckiem. Drugie planuje do ok roku karmic jak sie da, no max do 1,5 :tak:

reklama
Do góry