reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Gorzów wlkp., Międzyrzecz, Świebodzin & okolice!

reklama
Daffi o tym, że 20sto latki takie zdjęcia dają to juz bez komentarza, bo to zwyczajna głupota, a powiedziałabym więcej, DEBILIZM. Ale chodzi mi o zagrozenie dla moim zdaniem jeszcze dzieci, czyli własnie takich 12-13latek.
Ciacho ja też bede tak robić, trudno prywatnosc prywatnoscią, ale...kontrola kontrolą.

To co się dzieje w tych czasach i jakie czyhają niebezpieczeństwa mnie przeraża. Tym bardziej, że własnie mam córeczkę.
a sama zostałam swego czasu skrzywdzona. ale to nie na temat.

hejka.
Ja dzisiaj małą do Babci oddałam i już mi się nudzi bez niej.
A dla sprostowania to mój mąż dostał mandat, ale policjant był tak miły, że go cofnął. tydzień temu ten sam policjant mu wlepił 200 zł, a teraz się zlitował i nie dał mu w końcu, a miał dostać 300 zł.

A jeśli chodzi o nk, to każdego sprawa co robi na tym koncie. Ja już dawno czytałam o tych fikcyjnych kontach z bajkami i że to ukryta pedofilia, na samym początku istnienia nk już była mowa o tym. Ja mam tylko ludzi, których znam. Bez fikcyjnych i konto zablokowane. Wiem, że nk może wykorzystać moje fotki, ale tym się nie przejmuję za bardzo. Pedofilia była i będzie i tak jak kiedyś ktoś powiedział, że dziecko jest chronione kiedy jest z rodzicami, przy nas, ale nie jest ochraniane. A to, że nie którzy rodzice na to zezwalają, to już ich decyzja.
Ja jak byłam w podstawówce, to po podwórku biegał eshibicjonista, a zawsze bawiłam się pod oknem i jakoś jak wracałam z koleżankami to w klatce nas zaskoczył. A moja mama ciągle mnie sprawdzał czy na podwórku jestem i czy nikt nas nie zaczepia. Nie da się w 100% uchronić naszych dzieci, chociaż ja jakbym mogła to bym wynajęła ochroniarza całodobowo. Dzieci trzeba nauczyć i im wytłumaczyć. Tych zboczeńców jest pełno wszędzie, w rodzinie, kościele, szkole. I nawet się ich mija a człowiek nawet nie zdaje sobie z tego sprawy. Oni potrafią się nieźle kamuflować. Mam koleżankę, która została wykorzystana w dzieciństwie i uwierzcie mi nikt by tego człowieka nie podejrzewał. No dobra kończę bo mnie krew zalewa jak myślę o tych Potworach.

Ja też muszę powystawiać ciuchy mojej małej ,a mi się nie chce. Mam ich tyle, że nawet nie wiem jak się za to zabrać.

Future- oglądałam fotki, ty to jesteś szalona przez duże S. Pełna życia, aż ci zazdroszczę. A psa to masz rewelacyjnego. Piękny,a jakbym mieszkała koło ciebie to bym ci go zwinęła.

Ostatnia edycja:
Witam

U nas dziś strasznie zalatany dzień. Na 10 umówiliśmy się z kolegą, potem szybko bo o 12 miałam rollmasaż(wszystko mnie boli, a nogami ledwo co przebieram). Jak wróciłam do domu to obiad zmontowałam. Trzeba było też na spacer z małym wyjść i dopiero teraz odpoczywam, mały poszedł spać. Zmęczona jestem trochę, ale co tam. M do sklepu zaraz wyślę, mam ochotę na zimne piwko z sokiem:-)

Co do nk.pl to ja mam tylko galerię udostępnioną dla znajomych, a nie zgadzałam się na udostępnianie zdjęc portalowi, mieli mi już dawno zamknąć konto, terminy ciągle przesuwali, a teraz tylko przy każdym zalogowaniu wyskakuje mi okienko, żebym się zgodziła:-pa ja uparcie odmawiam i wiem, że takich osób jest dużo i dlatego nie likwidują naszych kont.

Słaba dziś frekwencja na forum, ale co się dziwić jak jest sobota.

Ostatnia edycja:
czesc
widze ze na forum weekend pelna para ;-) co porabiacie??
Ja zaraz wstawie pare fotek do galerii ze spacerku dzisiejszego.
Niby z domu do lasu poszlismy z buta a w lesie juz po mojego dzwonilam zeby po nas przyjechal bo nogi nam wysiadaly i mlodemu i mi i brzuszek zaczol twardniec, niby niedaleko a jednak zmeczeni wrocilismy. Dobrze ze moj mial dzis wolne i po nas podjechal :sorry2:
Mlody teraz przed bajkami, staruszk spi ... a co u Was?

reklama
a ja oglądnęłam Nostalgię Anioła i wyszło, że książka jest całkiem inna niż film, chociaż połowa filmu to jakby ktoś książkę czytał.

Ja byłam u księdza załatwić chrzest i nie wiem co z chrzestną, mam nadzieję, że w jej parafii podbiją jej zaświadczenie. Ona żyje w konkubinacie i ma dziwnego proboszcza, niby raz jej odmówił, a ja nie mam innej chrzestnej :(

Do góry