reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Gorzów wlkp., Międzyrzecz, Świebodzin & okolice!

reklama
no prosze cie daffi nic tam zlego nie widzialas?? nie moge kopiowac tej rozmowy tutaj bo to niezgodne z regulaminem ze wzgledu na wyrazenia no chyba ze katgen pozwoli to skopiuje ... a co do blokowania galeri i zdjecia profilowego to sie zgadzam z tym ale to czasami tez nie daje skutku... takie konta zapraszaja dzieci i wykorzystuja ich zdjecia, mnie moze to jeszcze nie dotyczy ale co maja starsze dzieciaki to juz tak...

witajcie slonecznie laseczki ;)
ja wlasnie zmykam, bo mam zjazd w gorzowie, ale powiem Wam w tajemnicy, że moj menżu planuje wyjazd na wakacje nad morze naszą (już wtedy) trójką. ale się cieszę..ale csiiiii, narazie szuka miejsca. hehe. jak ja kocham morze, chce lato i piasek...
milego dzionka ;***

future milego zjazdu, to ci robi niespodzianke ;-)
niuska wlasnie dlatego moja nie na swoim koncie zadnego swojego zdjecia tylko jakies fikcyjne i ma zablkowane konto

no prosze cie daffi nic tam zlego nie widzialas?? nie moge kopiowac tej rozmowy tutaj bo to niezgodne z regulaminem ze wzgledu na wyrazenia no chyba ze katgen pozwoli to skopiuje ... a co do blokowania galeri i zdjecia profilowego to sie zgadzam z tym ale to czasami tez nie daje skutku... takie konta zapraszaja dzieci i wykorzystuja ich zdjecia, mnie moze to jeszcze nie dotyczy ale co maja starsze dzieciaki to juz tak...

moze ja nie na to patrzalam;p
co do starszych dzieci to tez zalezy od dziecka. takie konta sa zazwyczaj fikcyjne mozna zablokowac sobie zaproszenia od nich.. ja tez tak zrobilam bo mnie wnerwiaja te konta!
a przeciez kradziz zdj jest karalna. jesli bym tylko znalalza zdj mojej corki z jakims dziwnym podtekstem od razu zglosilabym to na policje i starala sie narobic jak najwiecej balaganu temu idiocie bez mozgu co sie wazyl to zrobic.

Dzieki katgen,zrobie sobie jutro na obiadek ale mysle nam miesem drobiowym bedzie szybciej :tak::tak:a autko myslalam ze sprzedaliscie to stare...

future milego zjazdu,to ci niespodzianke mezus robi fajnie...
ja tez mysle nad morzem chyba sie wybierzemy w tym roku do Darlowa :tak::tak:

ciacho zdrowia dla meza zycze !! szkoda wyjazdu ale choroba nie wybiera dnia...:-p

no nic ide cos porobic w chalupce....

milego dnia wszystkim !!!

Daffi tylko, że często NIE WIESZ, że ktoś wykorzystał Twoje zdjęcie.

Moim zdaniem NK sieje cale zło. W takim, sensie, że 12-13letnie dziewczynkio robią sobie zdjęcia, ktorych nie powinny,w pozach które swiadczą niezbyt dobrze o nich. Ja wiem, powiecie, że wina rodzica. ALE jakoś jak nie było nk nie było ogolnego przyzwolenia na takie sprawy.
Żenua

katgen to ze dzieciaki robia sobie zdjecia i je wstawiaja to jedno bo dzisiejsza mlodziez jest inna niz ta kiedys byly poprostu inne czasy a pedofilia tez istaniala ale nie bylo neta nie mowilo sie o tym w tv itp.
a po drugie ze nie dokonca wina rodzica bo 12-13 latet chca miec juz swoja prywatnosc, wiec rodzic nie zaglada na konto co tam ich dziecko ma jakie zdjecia itp. a powinien od czasu do czasu zajrzec bo taka kontrola rodzicielka jest bardoz wskazana
ja u swojej znam haslo i czasem zajrze co ona tam ma, do komorki tez zajrze kto jej co wysyla przykro mi ale dziecko trzeba chronic mimo ze dzieciakom niezawsze sie to podoba
no ale trzeba miec z dzieckiem dobre relacje i zaufanie to podstawa ale zam
przypadki 12 latek ze wlosy deba staja

Ostatnio edytowane przez moderatora:
Daffi tylko, że często NIE WIESZ, że ktoś wykorzystał Twoje zdjęcie.

Moim zdaniem NK sieje cale zło. W takim, sensie, że 12-13letnie dziewczynkio robią sobie zdjęcia, ktorych nie powinny,w pozach które swiadczą niezbyt dobrze o nich. Ja wiem, powiecie, że wina rodzica. ALE jakoś jak nie było nk nie było ogolnego przyzwolenia na takie sprawy.
Żenua

No Kasiu ja pwoiem tak ze ja nie wiem czy wikszosc 12-13 latek robi sobie takie zdjecia czy raczej 20!
zobacz ile dziewcztyn majacych rodzinki itp robia sobie idiotyczne zdj w dziwnych pozycjach a gdzies w tle dziecko widac! dla mnie to szok! imysle ze te starsze glupsze sa od tych ,lodszych.

i tak jak mowisz czesto nie wiadomo czy ktos nie wykorzystal mojego zdj.

reklama
Do góry