reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Gorzów wlkp., Międzyrzecz, Świebodzin & okolice!

No z rana to mi nie pasuje, ja dopiero o 16 mogę.....o 15 pracę kończę, potem jeszcze odebrać Misia, więc najwczęśniej to 16.
Trudno, może jeszcze się kiedyś zgadamy....

Ja sobie piwko z soczkiem popijam............:-)

reklama
witajcie, no zwróciłam się z Gorzowa, mam 2 piątki już w indeksie ;) z etodyki nauczania matematyki, i z terapii pedagogicznej. jupi. ale jutro nie jade. powiedzialam, ze jestem na zwolnieniu, zostawilam indeks i juz haha.

Kroma
- dlaczego mowisz, ze szalona, normalna, teraz trochę w tej ciązy wydoroślałam hehe,ale niestety cos za duzo naduzywam wyrazenie: zobaczymy co to będzie, bo sama chyba czuję lekką niepewność.
Rano jak Leżeliśmy z menżem w łożu, to zaczęliśmy gadać co to bedzie z Helenką, jaka będzie, jakie będzie miała włosy...ja obstawiam krecone ciemny blond...i już bym chciała mieć ją z nami.

i dostałam dziś dwa worki ciuszków, no tak się cieszę, od koleżanki. nawet się nie spodziewałam, ale już chyba narawdę nie mogę nic kupować, bo nie bede miała gdzie trzymać!!!
buziaki na wieczór

Larvunia
- jak obejrzec na tajnym twój brzucho? i co to znaczy na tajnym, bo nic nie kumam ;/

Ostatnia edycja:
Future hello
Gratuluje piateczek :-D
Tajny to nasz tajny jak sama nazaw mowi tajny ;-)
napisz do Beti1975 o dostep, ona napisze do nas czy sie zgadzamy bys dolaczyla i jak bedzie pozwolenie damy namiary ;-)
zaraz Ci na GG dam link do picassy i sobie poogladasz ;-)

aneteczka szkoda....

Future- szalona w pozytywnym znaczeniu, szczególnie z tymi robakami, no bardziej zwariowana :) Na fotkach tryskasz energią.
A z tymi ciuszkami to ja mam wielką szafę i dalej nie mam miejsca, a połowy i tak dzieciaki nie noszą, bo albo wyrosną, albo przy niemowlaku-niepraktyczne. Ja do tej pory mam małe sukienki córki, których prawie nie nosiła.

Zobaczysz zaraz będziesz miała ją na żywo w ramionach i się już nie odkleisz, ja jakbym mogła to bym mojego małego zjadła, córkę też, ale niemowlęta mają taki słodki zapach :)

Mój mały ma osobną szafę, która w szwach pęka:sorry2:Ciuchów ma więcej niż ja i M razem wzięci.
Dużo sama kupuje, zwłaszcza bielizny, dużo też teściowa mu kupuje, ale właśnie te najczęściej są prawie nie używane. Trochę ciuchów, z których wyrósł posprzedawałam, trochę rozdałam, najładniesze sobie zostawiłam, a nóż będę kiedyś jeszcze jedno dziecko chciała, albo tak wyjdzie.

Kroma- ja właśnie za tym zapachem noworodka/niemowlaczka tesknie, najsłodszy zapach. Mojego też bym najchętniej zjadła, tylko że on już się tak nie da, ma charakterrk.

Larvunia- no szkoda, ale jak kiedyś pędziesz popołudniu w GW, to daj znać to się wybierzemy jeszcze do groty solnej. Ja może jutro z małym pójdę, żeby pod rząd kilka razy go wziąść, niech wdycha i nie choruje;-)

Ostatnia edycja:
reklama
Do góry