reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Gorzów wlkp., Międzyrzecz, Świebodzin & okolice!

reklama
:) jasiu jeszcze nie ma tygodnia jeszcze godzina i 33 min:p
no i gdzie ta megi no. A wiecie ze już nie mam praktycznie krwawienia tylko lekko podbarwiony śluz z amelka tez jakoś szybko sie oczyścilam ale nie pamiętam czy az tak szybko.
Marzenka- ojej a co sie stało umowa ci sie kończy czy chcą cie zwolnic nie da sie jakoś uprosic kierowniczki? Spróboj zagadac tym bardziej ze nie ma twojego m. Tule mocno, jakie to życie popieprzone zawsze u kogoś jakieś kłopoty ehhh

Ostatnia edycja:
my juz z mlodym w domku...
dzis jakies serduszka malowali z rzeźby dla dziadkow ;-) Mlody jaki podekscytowany odrazu mi chcial pokazac hehehehe...

gdzie ta megi....

hej..
ja wrocilam z przedszkola mlody pospal 2 godz tam,bo caly czas ryczal ja juz sil nie mam...

megi ciekawe jak tam u ciebie:baffled:,daj znac...

marzenka to sie porobilo...a co zwolnili cie?? czy umowa sie konczy??:baffled:

larvunia fajnie ze maly taki zadowolony...:-):-)

ide obic lekcje z mloda...:tak:

poprostu likwiduja sklep,wiec wszystkie 3 jestesmy bez pracy:baffled:
poznije ide na sale zabaw z kolezanka wiec jakos zleci.ja tam jakos specjalnie nad tym nie ubolewam bo i tak mialam sie zwalniac w marcu,no ale myslalam ze do tego marca popracuje sobie jeszcze,bo ten luty pod wzgledem kasy masakryczny,a to obraczki a to garnitur itd dobzre chociaz ze ja mam kreacje wiec z glowy

wrocialam ;)
genealnie dobrze, przytyłam całe 200gram :tak:ale...
mam sobie rytmike wybic z glowy, szyjka sie skraca i jest miękka i mam leżeć więcej.
no normalnie masakra
nie moge pomalowac pokoiku
nie moge chodzic na zakupy
mam odpoczywac w domu
ale jaja

reklama
Do góry