reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Gorzów wlkp., Międzyrzecz, Świebodzin & okolice!

reklama
Future jeśli mogę coś dodać od siebie, to tylko tyle, że na prawdę bardzo ważne jest, byś teraz oszczędzała się na maxa, każdy dzień spędzony w brzuszku przez Twoje Maleństwo jest dla Niego dosłownie na wagę złota:tak: Nawet jeśli nie czujesz się źle, a jest zagrożenie przedwczesnym porodem, to zrób wszystko by do tego nie doszło, bo to dla dobra Helenki. A że czasem trzeba zrezygnować z tego co chciałoby się zrobić...hmmm, ciąża szybko zleci:tak: Z tym że jak już Dzidzia zagości na świecie, to dla Niej też nie raz trzeba będzie z czegoś zrezygnować, oj taak:sorry2::-D Przepraszam że tak się "mądrzę", ale jestem po prostu przewrażliwiona na punkcie ciąż zagrożonych i przedwczesnych porodów, za dużo niestety o tym wiem :-:)sorry2: Więc wytrwałości i cierpliwości Ci życzę Kochana!!! ;-)

lili aj tam gadasz;-);-);-)
future ja praktycznie cala ciaze przelezalam,a ty jak musisz to lez w koncu doktor zna sie na rzeczy co nie:-):-)a pokoik to niech maz pomaluje,wszytsko da rade zrobic;-);-)

Liliann no nie mam wyjscia. bylam juz dzisiaj w przedszkolu i powiedzialam, ze to koniec naszej wspolpracy az do pazdziernika.... ale szkoda mi bardzo. no ale nawet nie wolno mi chodzic na dlugie spacery. moge sobie pojecha c do sklepu czy cos takiego, ale generalnie odpoczywac. Najsmieszniejsze, ze mam zjazdy i sesje niebawem, no ale mam zwolnienie w razie co ;/
dzieki "mądralo" ;***

aha i ciąża nie jest zagrożona broń boze...

No i brawo za decyzję o przedszkolu!:-);-)Mądrala, czy nie mądrala, ale wiem że wiem co mówię;-) Pomyśl że niektóre przyszłe mamuśki muszą całą ciążę kopytkami do góry przeleżeć:sorry2: No cóż, serducho pewnie boli, ale dasz radę i będzie dobrze!:tak::-) A za to pomyśl jaka nagroda wspaniała będzie:-)

hej
nie bylo mnie chwile a tu takie wiesci
marzenka wspolczuje zawsze to pare stowek byscie byli do przodu
future no kochana teraz musisz sie oszczedzac a mezus niech maluje pokoj a ty mozesz palcem pokazywac gdzie ewntualnie niedomalowal ;-):-D
larvunia to super ze mlody taki zadowolony z malowidel dla dziadkow beda sie cieszyc
madzia no wspoczuje maly uparty ze hej a wsumie powiedzial ci dlaczego pacze? moze maz z nim porozmawia

reklama
Witam was, ale się rozpisałyście.
Pr-będzie dobrze z twoim maluszkiem. Ważne, że jest już po naświetlaniu. Ja mam laktator Aventa i stosowałam go przy córce i się sprawdza. Ledwo zipie ale daje rade odciągać.
megi-tak jak pisałam miałam dwie cc. Nie chciałam tej drugiej, ale ważne że dziecko jest zdrowe. A ty czemu masz mieć 2-ie cc?
Future- Jak tak dalej pójdzie to urodzisz szybko Sn, bo jak ci się już szyjka skręca to dobry sygnał, tylko że masz dwa miesiące jeszcze. Mi się nie chciała tak łatwo skrócać. Ja dźwigałam, biegałam, sprzątałam i nic. I na porodówce się nie skróciła do końca, zostało mi około centymetra. Oszczędzaj się, niech mała jeszcze posiedzi w brzuszku.

Ja mam spokój moje maluch śpią.

Ostatnia edycja:
Do góry