reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Gorzów wlkp., Międzyrzecz, Świebodzin & okolice!

reklama
a pisalam wam, ze przytylam tylko 200gram? bardzo się cieszę, bo jem co chcę. dzis np mielismy nuggetsy z frytkami mniammmmmm. ale chyba zaraz usmaże naleśniory bo jakoś mi się chce słodyczy.
ciacho - mój mąż powiedział, ze sam pomaluje już dawno, ale dopiero na ferie, jak bedzie mial wiecej czasu. a ja chcialam zrobić mu niespodzianke i pomalowac jakby on byl w pracy...no ale lekarze sie znaja na rzeczy ...niby...

gulasz mialam od wczoraj, mjami mjami :-D uwielbiam i wogole cos mam parcie na ryz ostatnio, wiec bylam w 7 niebie jak jadlam hehehehe..

daj kawalek ciacha co... przyjechalabys do mnie z kawalkiem :-D

Future... kobito sa farby jakies nie toksyczne? chcialabym lozeczko po mlodym pomalowac... i sie cykam troche, jak dziecko bedzie wieksze i zeby zacisnie w takim lozeczku czy nie bedzie farba szkodzic??

future rozumiem cie doskonale, ja tez czesto sama maluje pokoje hehe
larvunia no kobito nie mam auta moj wiecznie je zabiera a w piatek idzie do mechanika znowu wrrrr
w sobote jedziemy na imprezke urodzinowa do mojej siostry tzn niby ja mam sama jechac z dzieciakami ale szczerze to sie cykam bo to 40km i ja tylko 2 razy jezdzilam autem

Ciasteczko- ja też niewiele jeżdżę autem, może z trzy raz odkąd odebrałam prawko i jeszcze mój mąż zmienił auto na większe, teraz to muszę jechać na giełdę i się poduczyć.

Kroma ja kupiłam jakiś lakta plus w aptece tylko taki mieli a ten z gruszka to jest baby ono i ani 1 ani 2 nie moge odciagnac chociaż jeszcze jest mleko w cycku bo jak przyduszę to az pryska, tylko zamiast do butelki to na boki i cieknie mi po rękach, ehh chyba mały bedzie musiał dostać jednak sztuczne w nocy a chciałam choć na 1 karmienie zostawić:(

Pr- może ty masz piersi za duże do niego. Ja mam teraz spore C, a jak mi mleko zalega to nawet D. Ogólnie bez mleka to ma B. Aventu mi łapie całą pierś, czasem coś ucieka ale rzadko, ja mam ten mechaniczny. A próbowałaś palcami i do kubeczka. Moja koleżanka tak robiła. Naciskała sutek i do kupeczka wpuszczała.

Ciasteczko-ja mam już prawie rok, w tamtym marcu robiłam i jak byłam w ciąży to się bałam jeździć. Mój też ma kombi, a jak kupił nowe auto to jakoś się boję, że gdzieś wjadę.

reklama
Kroma jak mam pokarm to nie wiem jaki rozmiar bedzie czy w rozmiarowce sie jeszcze mieści:p ta otoczka to tylko część otoczki mi łapię bo mam takie duże:/ ale sutka całego wciaga. A do kubka tez nie idzie bo mi po rękach leci a do kubka nic:(

Do góry