reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Gorzów wlkp., Międzyrzecz, Świebodzin & okolice!

PR szukaj szukaj a moze Twoje rece beda lepszym laktatorem? idzie takiej wprawy nabrac ze hoho:D
no ale mam nadzieje ze sie uda wszytsko ok! dbaj o siebie wypoczywaj wysypiaj sie....
to duzo ci pomoze i z pokarmem i z nastrojem.
Wiem ze Jasiu malutki jeszcze naciszysc sie nie zdazyliscie i znow szpital ale moim zdaniem mogli was od razu nie wypuszczac tylko naswietlac malego.

reklama
Haha, dobre z tymi kotkami, nie wiedziałam że noszę imię popularne dla kocicy:-D;-)
Ania PR ni widzisz jak szybko są efekty naświetlania!:-)Super:-) Jeszcze chwila i zapomnicie o tych wszystkich nieprzyjemnych przeżyciach:tak:
Blond ja od wielu wielu lat mam też problem z niskim ciśnieniem...Dla mnie dzień bez kawy nie istnieje, choć ona i tak niewiele pomaga. Ja mam ciśnienie przeciętnie 80/50, góra 90/50 , ponad 100 nie miałam chyba nigdy, a nie, przepraszam, w ciąży tylko parę razy miałam. Wysokie ciśnienie jest źle mieć, ale niskie też, bo człowiek zupełnie nie do życia chodzi :/

Future na ktora maluchy maja rytmike? Na 13.00 czy 13,30? [/COLOR][/FONT][/QUOTE]

na 13.30, ale wczoraj bylam, i dziewczyny mowia, ze jak mam skórcze to mam nie przesadzac, bo jak sie urodzi wczesniej, to nie bedzie nikogo do wspolczucia. snilo mi sie ze urodzilam, w 7 miesiacu.
a wogole wczoraj zostawilam karteczki dla tych co nie wplacili, i nawetnie wiem czy dla Ciebie tez zostawilam, ale oczywiscie, ze marcel byl chory, wiec zignoruj tę informacje. a za styczeń nie plac, bo już raczej nie bedzie rytmiki w tym roku.

a wogole to dzien dobry, zaraz jade do lekarza ;)

czesc laski
melduje sie na chwile ze wrocilismy wczoraj wieczorem...
wypad udany ale nie ma jak w domu...
smile.gif

ja troche zakatarzona...i glowa mnie troszke boli...:tak:
szymek odstawiony do przedszkola znowu ryk ale to normalne...
zaleglosci nie czytam bo za duzo heh :confused:

doczytalam tylko o Pr ze sa w szpitalu,biedny Jasio ale mam nadzieje ze naswietlania szybko pomoga i wrocicie zaraz do domku !!! :tak::tak:
Narazie uciekam robic pranie i podszykowac obiad
kupilam w pl knorra co reklamuja przepis na nugettsy i chce dzis zrobic...

Takze narazie ide pozniej wpadne.:tak:

czasem pasja musi ustapic zdrowemu rozsadkowi ;-)
ale jestem wkur..na wczoraj mial przyjechac kurier z meza telefonem podpisal aneks do umowy i dzowni dzisiaj do nich a ci ze przesylka nie zostala odebrana bo nikogo nie bylo w domu myslalam ze mnie trafi,
ja bylam do 13 a od 13 byl moj juz w domu a poza tym cora caly dzien w domu bo chora wiec pewnie olal sprawe nawet nie bylo go u nas a najgorsze ze trzeba do deszczna jechac

Ostatnio edytowane przez moderatora:
reklama
Do góry