reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Gorzów wlkp., Międzyrzecz, Świebodzin & okolice!

reklama
Ja 3 kawusię spijam i spacccccccc mi sie chce dalej ale moze cos na rozsmieszenie i obudzenie:

Rozmawiają dwaj koledzy:
- No i jak się skończyła twoja awantura z teściową? - pyta jeden.
- Aaa! Przyszła do mnie na kolanach!
- Tak? No i co powiedziała?
- Wyłaź spod łóżka, ty tchórzu!
:-D

Jest poprawa. Spadło z 20.8 na 12.8:) na razie dziś na pewno jeszcze lampy i właśnie dalej dostaje glukoze i witaminę c na żyły. Kupiłam inny laktator niby lepiej sie nim ciagnie ale tak jak pisze dafi chyba szybciej sie samemu ,wydoic' tylko jak trafic do butelki? Bo mi sika na wszystkie strony a odciagaczem udało mi sie z 15 sciagnac:\ ale w cyckach jeszcze pełno jest bo jak duszę to sika,

asia- jak maciek jeszcze chory to lepiej moze nie wpadaj zeby jeszcze mały sie nie zarazil ja mam już dość szpitala.
A co ty taka ospala czyżby jasiu bedzie miał dziewczynę?:p

megi mam nadzieje ze bedzie po twoje mysli:-)
mnie chyba dopada ten wirus co dziewczyny, zaczyna mnie zoladek pobolewac:dry::dry:
ide musze ciasto zrobic, rodzice dzisiaj przyjezdzaja, na przedsawie u mlodej na dzien babci i dziadka

Ania masz racje.zreszta plany sie zmienily i juz nie musze do szpitala jechac wiec lepiej nie kusic losu a moze i mnie cos bierze jak taka ospala. i wypluj ta dziewczynke !!!!Dobrze ze z Jasiem lepiej :):):):)
Katgen ja robilam te lody i sa pyszne tylko zdecydowanie za slodkie.ale nie wiem czy jak sie da mniej cukru to wyjda.ciacho wypowiedz sie na ten temat :)

megi daj znac jak wrocisz :tak: tez 3mam kciukasy &&&&&

a ja wlasnie uslyszalam od kolezanki ze wal u nas przerwalo i woda sie przelewa, niedaleko nas... Karkoszow... juz 3 straze slyszalam jechaly... masarka, dobrze ze ja na 3 mieszkam :-D

reklama
katgen robilam lody pyszne sa, ale dla mojego slodkie tzn.kupne nie sa tak slodkie, ale mu smakowaly a dla mnie byly ok bo ja lubie slodkie hehe
ale nastepnym razem dam mniej cukru jakies 100g mysle ze bedzie git i dorzuce mrozone truskawki zobaczymy co z tego wyjdzie
larvunia o masakra ale jest strasznie wysoki poziom wody u moich rodzicow zalaly wody gruntowe studnie i kupuja do picia butelkowana

Do góry