reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Gorzów wlkp., Międzyrzecz, Świebodzin & okolice!

Czesc dziewczynki Katgen mnie pogoniła to sie odzywam.
Ania jeszcze raz gratuluje synka i wybór imienia to strzał w 10.
Future -Witaj.
Teraz lece do mojego babolka bo na kibelku siedzi i czuje ze juz coś zmontowała.
Miłego wieczorku i obiecuje odzywac sie częsciej

reklama
no dzien dobry nowej kolezance.
Lavrunia co tam z małym? jak pierwszy dzien w przedszkolu?
ja bylam w lesie z kundlicą, tą młodszą, bo staruszka nie dałaby rady. przegonilam ją samochodem z 8km, ale juz tak dawno nie biegala, ze ja mowie do domu, a ona w dlugą:szok: wogole nie chciala wrocic. ja znowu mowie dobry piesek, dobry, choć do domku...a ona w drugą strone...cudem ją zlapalam. ja mialam na liczniku prawie 8km dodatkowo, ale ona to pewnie z 12 zrobila. zeby tylko dzieci słuchamy mnie bardziej niż psy ;)

WItam się

Befatka- no w końcu się odezwałaś:-)

Larvunia- nie smutaj się, najgorsze są pierwsze dni w przedszkolu, potem mu minie i będzie chętnie chodził.

marzenka- zleci za dwa tyg. znów będziesz go miałą z powrotem

My wrócilismy do domu, obiad zjedzony, młody rozrabia, m jesczcze w pracy więc normalka.
Jakbyscie wiedziały o jakiejś dorywczej niani w gorzowie to dajcie znać, potzrebna nam.

eeheh Future dobre, moja tez czasami tak biega tylko ze nie ja za nia tylko ona za mna po lesie hehehe, ja w aucie powoli jade a ta biedna biega,a le ona to lubi :-D:-D:-D
a jak po przedszkolu, niby ok. Tylko nie wiem co teraz robic...
dzien babci i dziadka maja 28 w ten sam dzien co mlody ma pulmologa :nerd: kurcze... moze uda mi sie jutro przelozyc wizyte. Mlody ma kwestie do wyuczenia :-D Chcialabym by byl...
zabawa mikolajkowa niby w lutym po feriach
Widac ze mlody zmeczony, ponoc byl grzeczny :tak: i szybko o mnie zapomnial. Jak przyszlam to jadl akurat, kolejna dokladke placka ziemniaczanego :-D

Madziarena Marzenka bardzo wspolczuej ze zostalyscvie same... a juz niebawem na tak dlugo was chlopaki opuszcza! jejku oby to szybko zlecialo!

eeheh Future dobre, moja tez czasami tak biega tylko ze nie ja za nia tylko ona za mna po lesie hehehe, ja w aucie powoli jade a ta biedna biega,a le ona to lubi :-D:-D:-D
a jak po przedszkolu, niby ok. Tylko nie wiem co teraz robic...
dzien babci i dziadka maja 28 w ten sam dzien co mlody ma pulmologa :nerd: kurcze... moze uda mi sie jutro przelozyc wizyte. Mlody ma kwestie do wyuczenia :-D Chcialabym by byl...
zabawa mikolajkowa niby w lutym po feriach
Widac ze mlody zmeczony, ponoc byl grzeczny :tak: i szybko o mnie zapomnial. Jak przyszlam to jadl akurat, kolejna dokladke placka ziemniaczanego :-D

no widzisz, fajnie, ze maly zadowolony,
co domojej psiny to ona biegnie jak szalona, czasem - aby nie urwac zawieszenia- jade powoli, a ona znika mi z zasiegu wzroku hehe. eh zimno sie zrobilo. bylam wlasnie na dworze i zmarzlam.
musze dalej pisac prace. ehhh

reklama
ciasteczko bo to niestety nasz poj.....kraj:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:niczego tu sie nigdy nie dorobimy:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:to jest jedyn anasz szansa zeby wyjsc na prosto.no a ja juz wpolowie marca lub wczesniej sie zwalniam;-)szkoda mi bo dobrze mi sie pracowalo,ale coz mama wiecznie pilnowac daw nie bedzie,

Do góry