reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Gorzów wlkp., Międzyrzecz, Świebodzin & okolice!

Witam się i ja :)
I znów zostałam "słomianą wdową" na dwa tygodnie ... masakra :/ co ja będę sama z małą robić ... dobrze, że chociaż pogoda taka, że będę mogła z nią na zakupy jechać. Amelia chora i ja chora .. ehs zima ... Marzena jak tam się czujesz samotna ? Jak Dawidek ??? Poradźcie co robić z rocznym dzieckiem ? Czym je zająć, żeby choć na chwilę mieć spokój :p ?
Pozdrawiam !

reklama
Madziarena, Marzena a gdzie wasi pojechali? czyżby poligon czy co? Mój siedzi na jednostce i służby ciągnie teraz, lepsze to niż bym 2 tygodnie się z nim nie widziała:) co z tego że kwiecień przyjdzie lada moment i przyjdzie nam się rozstać na pół roku:-( A wy nie macie stresa przed ich wylotem??:-(

Future mam taki zamiar ;-)
widze z okna ze dzieciaki biegaja po placu zabaw... mam nadzieje ze mu rajtki ubraly bo on ma cienkie dresy :baffled:

Witam się i ja :)
I znów zostałam "słomianą wdową" na dwa tygodnie ... masakra :/ co ja będę sama z małą robić ... dobrze, że chociaż pogoda taka, że będę mogła z nią na zakupy jechać. Amelia chora i ja chora .. ehs zima ... Marzena jak tam się czujesz samotna ? Jak Dawidek ??? Poradźcie co robić z rocznym dzieckiem ? Czym je zająć, żeby choć na chwilę mieć spokój :p ?
Pozdrawiam !

ja nie mam tego problemu! julka mnie do szczescia w ogole nie potrzebuje byleby jej tylko jedzenie na czas podac. a zaawy wspolne traktuje tez jakbym jej pzreszkadzala! wsyztsko mi zabiera i sama sie chce tym bawic.
teraz ma kacoerka to lataj arazem i bija sie non stop o ta sama zabawke:D
ale ogolnie to jakbym dizeci nie miala;p

ale sie zmachalam... w duzym okna pomylam, pranie rozwiesilam na dworku, porzadek lekkie na balkonie, odkurzanko, w kuchni ogarniecie i mam maxa :sorry2: a jeszcze bym chciala na pietrze na klatce posprzatac, bo az wstyd ale od listopada odkad mlody mi zaczol chorowac to nie sprzatalam a co tydzien czy dwa powinnam :sorry2:
a Wam jak mija poniedzialek? :-)

larvunia to mialas powera:-D ale piekna pogoda to czlowiekowi chce sie zyc i nawet cos porobic;-):-D
ja zaliczylam askane i to szybko, kupilam mojemu koszule,powiesilam pranko, obiadek zrobilam, jeszcze musz odkurzyc, sprzatnac balkon z igiel po choinie no i musze psa wyczesac

reklama
Czesc :)

Madziarena moja to sie przewaznie sama bawi, ale mozesz dac jej jakies puste pudelka po kremach, kartonowe pudelka itp. Marta wlasnie woli takie zabawki od tych normalnych moze sie zaciekawi a ty bedziesz miala chwile odpoczynku??

larvunia marcelek napewno sie przyzwyczai do chodzenia do przedszkola, tylko zeby byl zdrowy.

Ania Pr witaj spowrotem :)

A ja musze sie pochwalic bo od 2 dnia Marta jest bez smoczka :) wyrzucilam wszystkie co mialam i jakos sie udalo :) pierwsza noc byla najgorsza ale wczoraj ladnie mi usnela teraz tez wlasnie juz spi i placzu wielkiego nie bylo ;)
i mam pytanko bo kurcze nie wiem jak to jest z tymi zabkami, ile taki zabek wychodzi?? bo Marcie wyszla jedynka przed swietami i do teraz nie ma nawet polowy zabka i w dodatku rosnie jej krzywo ten zabek...

Do góry