reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Gorzów wlkp., Międzyrzecz, Świebodzin & okolice!

reklama
no co ty zawsze jest tak ze rodzice bardziej przezywaja od dzieci wiem to po sobie
a poza tym kazda o czyms przynudza wiec przynudzaj dalej :-) wysluchamy

Ostatnio edytowane przez moderatora:
Witam z rana!

Madziarena, Marzenka, będzie dobrze!!! Szybko zleci!!

Larvunia, Bidulko wiem ile to musi "kosztować" ale Marcelito juz pewnie sie super bawi z dziećmi i zapomniał wogole o tym incydncie:)

Future, ja wyslałam zaproszenie ale jeszcze nie przyjełaś raczej

spoko Katgen Future moje zaakceptowala po tygodniu ;-)

edit:
ale mnie dzis len ogarnol, palcem niecche mi sie normalnie ruszac, i pogoda do bani ;/

narazie laseczki
musze isc wymienic mojemu koszule a jak nie bedzie wiekszej to zwrocic a taka fajna jest
robia te rozmiary chyba dla mlodziezy pierdziu 2XL a wygladaja jak M

asienka dzieki... juz sie mniej martwie :sorry2:
mlody chyba po tatusiu, reaguje raptownie ale za to szybciej zapomina ;-)
bo ja to powoli... w ukryciu ale jak wybuchne to pamietam i pamietam :-D

spac mi sie chce :baffled:

katgen ojej spalabym z checia ale znam siebie i bede pozniej wiekszy neptyk niz teraz jestem, chyba musze kawy sie napic :baffled:

co sadzicie o imieniu Liwia? :confused:

reklama
Do góry