reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Gorzów wlkp., Międzyrzecz, Świebodzin & okolice!

ide na końcówkę meczu i odreagować troszke oglądajac tępe seriale. ;)

A gdzie Madzia? Chyba miala wrócić w niedzielę nie???

reklama
Czesc :)

A ja musze sie pochwalic bo od 2 dnia Marta jest bez smoczka :) wyrzucilam wszystkie co mialam i jakos sie udalo :) pierwsza noc byla najgorsza ale wczoraj ladnie mi usnela teraz tez wlasnie juz spi i placzu wielkiego nie bylo ;)
i mam pytanko bo kurcze nie wiem jak to jest z tymi zabkami, ile taki zabek wychodzi?? bo Marcie wyszla jedynka przed swietami i do teraz nie ma nawet polowy zabka i w dodatku rosnie jej krzywo ten zabek...
Moja się potrafi też sama bawić, ale ja muszę być w pobliżu i patrzeć, najlepiej jak jest kuzyn - to wtedy mamusi nie widzi tylko gania za Filipem :) chyba niedługo czas postarać się o drugie :p

Amelii zęby wychodzą od 6 m-ca, znowi to okropnie, krzczy płacze trzęsie się i nawet te maści nie pomagają - u nas działa IBUM - jak widzę w nocy, że mi się zwija z bólu to podam i po 20 minutach śpi ... ząbkowanie jest gorsze jak kolki :(

Marzenka musimy dać radę , Irak przeżyłyśmy to Afgan też jakoś zleci ... teraz mamy dzieci i to będzie już inne czekanie ... Marcin to chyba oszaleje bez Amelki, a ona bez niego :) 1 dzien go nie ma a chodzi i hgada tatatata i jak dzwoni to całuje telefon :) Ja się cieszę, że lecą na wiosnę / lato bo zawsze jakoś dzień zleci, to działka, jeziorko jakieś spacerki, w lipcu urlop - nad morze można pojechać, ja mam bliziutko do mamy, siostry, brata - rodzinka w komplecie - wszyscy w jednej wiosce ... ach ... płakać mi się chce jak pomyślę ... a boję się o niego okropnie .......
uciekam pracować

Ostatnia edycja:
dzien dobry:-)
hehe moj tez juz dzis wstal i pyta gdzie tata:-D:-D:-D:-D
madziarena no masz dobrze jednym slowem,ja tez sie z jednej strony ciesze ze to na wiosne bo tak jak mowisz czas szybciej zleci ale z drugiej strony to wolalabym na zime by jechali na zime.ja niby tez mam rodzine tu ale raczej bede sie starala mniej chodzic do mamy bo ona to glosno mysli i wkurza mnie takie gadanie jej.nie zapomnie jak irak przezywala...........dobrze ze mieszkamy juz osobno:-D

wspolczuje Wam dziewczyny rozlaki...

dziendoberek tak wogole ;-)
mlody poszedl spac wczoraj pozniej niz ja, nawet nie wiem o tkorej ale o 22.00 bylam siusiu u jeszcze z tatusiem musial o czyms pogadac i nie myslal o spaniu nawet... Rano wstac ciezko mu bylo i marudny strasznie, ale co tam sam chcial to ma. W przedszkolu znowu byl lament :-(

reklama
Do góry