reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Gorzów wlkp., Międzyrzecz, Świebodzin & okolice!

nie nie nie kochana ja sie nie wciskam miedzy pacjentami, tylko jak juz mi dotorowa pozwoli to pytam kto ostatni... no chyba ze ludzie dochodza to cierpliwie czekam az wszyscy wyjda.... Ja sie wciskam z dupa na siedzenie :-D Zazwyczaj glupi ma szczescie, bo nigdy dluzej niz 30 min nie czekalam heheheheeh... zawsze ktos sie spoznia na swoja godzine i jest luka ;-)
Ale chyba dwa razy tak zrobilam... Przewaznie sie umawiam na godzine.

reklama
u nas to nie przejdzie bo tu ludzie nieraz po 2 godziny czekaj na swoja kolejke i zawsze pelen komplet i zawsze ktos czeka
i wyobraz sobie ze nasza przyjmuje dzisiaj od 12 do 18 wiec ludzi ma full jak zwykle i dostanie sie do niej graniczy z cudem bo juz o 9 nie bylo numerkow do niej
ale nie wazne jak cos podjade do ambulatorium w szpitalu tam lachy nie robia

Dzień dobry laseczki ale pogoda piękna, koniecznie trzeba wyjść na spacerek:tak:
Future przykro z powodu dziecka koleżanki ale to też maleństwo i trzeba bardzo kochać choć jest chore:-:)tak:
larvunia na pewno Marcelek przywyknie z powrotem do zostawania w przedszkolu....w końcu jak piszesz nie był sporo czasu:tak:
katgen to mięliście wczoraj udany dzionek:tak: co się Beti już nie odzywa tu u nas???

Miłego poniedziałku!!! Ja dopiero jutro mam Wojtusia;-)

larvunia możliwe jest, że lekarz mi pozwoli, ale jakoś się nie łudzę, tymbardziej, jeśli jest już u nas grypa. w moim stanie wole nie ryzykować. wole donosić spokojnie bez zadnych komplikacji. narazie mi placa za styczeń, ale w styczniu mialam jedna lekcje tylko, wiec jesli nie bede mogla juz w srode isc, to oddam pieniadze za styczeń i już. a bal byl jakos pod koniec stycznia w tamtym roku.

u nas to nie przejdzie bo tu ludzie nieraz po 2 godziny czekaj na swoja kolejke i zawsze pelen komplet i zawsze ktos czeka
i wyobraz sobie ze nasza przyjmuje dzisiaj od 12 do 18 wiec ludzi ma full jak zwykle i dostanie sie do niej graniczy z cudem bo juz o 9 nie bylo numerkow do niej
ale nie wazne jak cos podjade do ambulatorium w szpitalu tam lachy nie robia

ja nie wiem do jakich Wy lekarzy chodzicie.
ja chodze w gorzowie, i tam zapisują na godziny. ide i czasem czeka jedna osoba, czasem juz wolne i wchodzę. Chodzę do Rajchert, kolo Kupca i moja mała też tam bedzie zapisana. trzeba sie tlko zdeklarowac do ich przychodni.

Ostatnio edytowane przez moderatora:
ja kiedyś tez weszlam na koncu. Bo już numerków nie było. I jak wszystkich przyjeła doktorka zapytalam czy mnie przyjmie. No i się udało. Raz tak miałam

idealna pogoda na grype wiec juz lepiej chyba zeby byl lekki mroz zamiast grypy

future tu tez zapisuja na godzine oprocz tego dostajesz numerek ale doktorowa i tak wyczytuje w takiej kolejnosci jak sa karty ulozone juz mi sie raz zdazylo ze weszla przede mna babka ktora miala nr po mnie ale jej karta byla wczesniej bo tak ulozyly w rejestracji
ide dzisiaj do askany polaze popatrze co maja, musz mojemu koszule kupic taka nito elegancka ni sportowa

reklama
Do góry