reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Gorzów wlkp., Międzyrzecz, Świebodzin & okolice!

hej laseczki
larvunia przejdzie mlodemu odzwyczail sie po tal dlugiej przerwie
a ja probuje dodzownic sie do przychodni bo musze starsza zarejestrowac jakas taka przeziebiona i gardla ja boli i zoladek, do szkoly nie poszla, ma nadzieje ze nic powaznego jej nie jest

reklama
larvunia - oczywiscie, ze mu przejdzie. sam przecież jeszcze tydzien temu chciał iść. a mnie dyrektorka zapytała, cz w tym roku poprowadzę bal....i musiałam odmowić. w srode rano jade do lekarza, ciekawe, czy mi pozwoli wogole na rytmike chodzic...
a pogoda u nas jest prze prze piekna, chcialabym wiosne...

czesc laseczki:-)
u mnie juz lepiej :-) znow jestesmy sami na 2 tygodnie:baffled::baffled::baffled::baffled:
aneteczka trzeba bylo pochodzic po lumpekach,tam zawsze tego pelno,
larvunia daj czas marcelkowi,jemu tez nie jest latwo:-)
future przykro mi
madziarena jak tam ?smutno bez chlopow co nie!!!!
jak amelka?

dzis nawet ladnie.idziemy na spacer za niedlugo do parku,w koncu po 2 tyg siedzenia a wdomu.
w czwartek przyjezdza do mnie kolezanka z synkiem i bedzie do czasu kiedy damian wrcoi wiec fajnie bo bedzie mi pilnowac daw,no i daw bedzie mial towarzystwo bo tylko pol roku roznicy miedzy nimi:-)

pogoda piekna zeby tak do wieczora sie utrzymala,
future moze pozwoli o ile nic nie bedziesz robic, skakanie i tanczenie w twoim stanie widac niezbyt wskazane
u lekarza zabraklo juz miejsc, wiec jak cos to po 18 pojedziemy do szpitala,
marzenka fajnie ty bedziesz miec towarzystwo i opieke na mlodym a mlody biedzie mial kumpla do zabawy

Witam was laski, ja tak szybko, póki mąż na zakupach. Muszę zaraz okna pomyć, bo mam taki syf, że wstyd.

Pr- Mój na początku też nie płakał i spał tak 2 godziny. Nagle zaczął mi wieczorami ryczeć i spać chodził o ok. 2. Trwało to tak z m-c, teraz tylko czasem plącze i maksymalnie idzie spać o 12, tak jak wczoraj, nie chciał spać, zasnął o 12 równo. Zwykle idzie spać o 22,
Mój robi 2-3 kupy dziennie. Śpi całą noc. Budzi się tylko raz na cycka. Każde dziecko jest inne. Moja Olka budziła się 5-6 razy i kupy robiła raz na dwa dni. A też była na cycu. A z nawałem to ja mam do tej pory. Nie wyjada do końca i zawsze coś zostaje, dlatego noszę ciągle wkładki, bo mi cieknie. I ciągle mi cycki gryzie. Już bym mu z chęcią cyca zabrała, ale chcę jeszcze go pokarmić tak z 3 m-ce.
Pocieszę cię że jeszcze troszkę i ci przejdzie to ryczenie, ja też tak miałam. To wina hormonów, lekarz mi mówił, że utrzymują się do 3 m-cy w organizmie po porodzie, i zanim się wszystko ustabilizuje to musi to potrwać. JA czasem jeszcze mam takie dni, ale już rzadko.
Ja mojemu dawałam i do tej pory daje herbatkę koperkową, jak miał mocne kolki to dawałam krople na żołądek i działało.

Ostatnia edycja:
Blondi musisz teraz uwazac bardzo, w szkole w gorzowie, tam gdzie pracuje,a le jestem na zwolnieniu i mi doniesiono, już jest grypa, nie ma po 10 osob w klasach. wiec i w przedszkolach moze byc. lepiej dawac cos dzieciaczkom ochronnego. w tym tygodniu dowiem się, czy i u nas w przedszkolu coś jest. ;(

jeju z tymi oknami to ja tyez chyba powinnam... pieknie za oknem, mlodego nie ma wiec dlaczego by nie... tez mam krapiaste :sorry2:

ciacho ja czasami jak nie ma miejsca w przychodni ide na zywca... miedzy ludzmi siadam i pytam sie z zaskoczenia czy mnie przyjmie doktorowa , zawsze sie zgadza ;-)

Future... daj znac co z ta rytmika, bo trzeba bedzie placic jak bedzie ;-)
kiedy maja bal? wiem tylko ze maluchy maja dzien babci i dziadka 28

edit:
future ty mnie lepiej kobito nie strasz z tymi chorobami :baffled:

reklama
larvunia tylko ze ty masz male dziecko a moja ma 12 lat wiec tak nie mozna robic, zreszat ja sie wkurzam jak czekam na swoja kolej a ktos przyjdzie i sie wciska i musze nastepne 30min czekac bo nasza doktorowa to w ciagu godziny 4 pacjentow jak przyjmie to sukces

Do góry