reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Gorzów wlkp., Międzyrzecz, Świebodzin & okolice!

hei
Pierwsza noc od kilku miesiecy bez budzenia Natalki:-D
Dzis sprzatam i pieke.

Marzenka- nio podobno babka choc poł rodziny twierdzi ze pomyłka i chłop bedzie:-D ajuz mi to bez roznicy wiem ze zdrowe i to wystarczy. Teraz Zosia bedzie a Miłosz nastepny:-D Gorzej jak 3 tez cora;-) Kolega w maju 3 dziure bedzie miał ale mowi ze juz go to nie boli przynajmniej ciuchy beda pasowac:-):-):-)

Larvunia- ja tez sie tak kapie. Czasem nawet spie a ona sie bawi. Ostatnio mi na sen nie pozwala ale potrafi sie soba zajac.

reklama
ja włnie teraz mam to samo od jakiegos miesiaca rozpacz jak zamkne oczy drze sie tak rozpatrzliwie, normalnie sie zanosi a potem mnie szarpie i bije. w sumie to jakby mi sie cos stało sasiedzi by wiedzieli:tak:

A moja nas wczoraj rozwalila tekstem:
Pawel mowi do niej chcesz nowa mamusie?
aona ja juz mam taka rozowa Kamilke w szafie jest chodz zobacz.
no ladnych rzeczy sie dowiaduje ze jakas Kamilka sie w szafie chowa :no:

A na mnie nakapowala: tata ja ide z mama na spacerek i mama bedzie palic fuj;p
a swoaj droga to jak cos sie bedzie dzalo to mi dziecko o wszystkim powie :)

Ostatnia edycja:

blahahahahahahhahahahahahahahahahhaha
dzieci sa slodkie prawda ehehehehehehe :-D

dzien dobry!!

Mój sąsiad łaskawy mnie dzisiaj nie odciał od świata.
Wiecie co moja młoda dzisiaj wywynela? w nocy krzyczy cos tam ja w szoku lece do niej patrze na zegarek 3.50 a ona bawic sie chciala!!!
NO nie mogłam, potulilam troche i zasneła.

A za chwile to samo patrze na zegarek 5.30 a ta juz twardo baja ama itp. ale nic do niej nie mowiłam, mleko dala i spała do 8.30 :)

Ten mój cudak...

Larvunia, Beacia, Asienka zapraszam:-D:-D:-D

kochana moj Fruciu raz mi tez tak zrobil... tez jak ty mlekiem go dalej uspilam... ;-)

moaj tez sie budzi w nocy i laduje u nas w lozku pije lyka herbatyu i spi dalej;p ale jzu nioedlugo bedzie miec swoje lzoko i to ja zapewne bede wedrowac do niej;p

reklama

kocham moja synowa:-D:-D:-D:-Dania a tak wogole to moze popytaj Pawla co to za Kamilka:-p
maly odstawiony do zlobka a ja dzisiaj sprzatam, gotuje, piore i bede pisac zgloszenie o wypadku bo jakies odszkodowanie chyba dostaniemy za te oparzenie.
Katgen no patrz jaki mily sasiad;-);-);-)
ja dostalam wczoraj zdjecia malego z balu.sa zeskanowane wiec wkleje tylkonie wiem jak to zrobic zeby na cala strone byly a nie jakas czesc A4 ze skanera:sorry::zawstydzona/y:

Do góry