reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Gorzów wlkp., Międzyrzecz, Świebodzin & okolice!

ja jestem:-D
kasiu cena kosmiczna,ten jest podobny do tego co chcemy kupic,tyle ze ten fajniejszy i nawet na kubek miejsce ma:-D:-D
no ale ta cena:-D:-D

reklama
no wkońcu ktoś...
No cena powalająca!!

A Maleńka daj przepis na rafaello jak robisz? ja mam w sobote gości i coś słodkiego zrobię tysz;) a juz ciasta mi się znudziły troszke.

A jak te zdjecia Dawidka? daaawaj!!:angry::angry::angry::angry::angry:

hej ja tez zyje
Nati ma taki rowerek dostała od mojej siostry i meczy nim wszystkich naszczescie narazie jest u mojej mamy. Teznma takie zabezpieczenie zeby maluch nie wypadł i pedała na przenim kole nie ma tylko daszku. ma koszyk z tyłu i wozi w nim swojego misia.

Dzis caly dzien chodzi i spiewa ze jej "mamusia to agusia":-D
Teraz oglada Kota i Pata i zaraz ja kapie pewnie zasnie bo nic w dzien nie spala a nabiegala sie i najezdzila motorkiem:tak:

P. znow w nocy jechał i choc ostatnio jest czesto jakos bardziej tesknie jak wyjezdza zreszta Nati tez bo mowi ze jest taty corka i tylko taty.

Katgen- ale mi ochoty narobiłas na rafaello:-p normalnie nie moge.
Ja jutro jakis torcik mały pieke dla Nati dawno tortu nie robiłam zobaczymy co z tego wyjdzie.

Natalucha już 2 latka...szok;) Ale pisałaś ze nie zapraszasz raczej nie?

A jak tam ZOśka? nie pcha się? czop Ci nie wylecial? w zasadzie jak patrze na Twój suwak to jeszcze czaaaas

ja chciałas isc do koscioła bo dzisiaj środa popielcowa ale nasz ksiadz msze o 19 robił wiec odpusciłam....
ide kąpać moją młodą.

no no kasiu ty nawet nie probuj wychodzic jak jest ciemno;-)normalnie strach..
dzis sluchalam wypowiedzi tej dziewczyny co uciekla,maskara ciary przchodza....
annes a moze czujesz ze to juz blisko i dlatego bardzije teskniszi wogule czulabys sie bezpieczniej jak by byl przy was....
no te rafaello normalnie pycha moja psiapsiola mowi ze palce lizac:-Dtylko ze zrobilam w wielkosci podwojnego rafaello:-Dpo jednym juz mialo sie dosyc,najlepiej smakuja na drugi trzeci dzien :-)

katgen- tez nie wierze ze ona taka juz doza juz dzewczynka kładzie lalki spac, nawija juz tyle...:-D co do urodzin to tak uzgodnilismy bo co z tego ze zaprosze wszystkich na jeden dzien czy h jak i tak zaczna marudzic. I ja nie mam ochoty na gosci do niewiadomo ktorej. Jak kazdy bedzie chciał wpadnie na kawe i ciasto do Nati i tyle a my ja za to zabieramy moze na jakas sale zabaw... cały dzien jej zapewnimy w atrakcje:-D A Zośka pcha głowke w doł az chodzic czasem nie moge. tak wg terminu to niby 37 sie zacznie ale jest 2 tyg wiekrze i byc moze starsze wiec moze to byc 39 ale pewnie znajac moje szczescie urodze 11 marca dopiero:tak:

marzenka-tez tak mysle własnie ze boje sie podswiadomie ze go nie bedzie jak sie zacznie. Ale tak ogolnie jak piszecie ze siedzicie sobie ze swoimi ogladacie filmy itp to mi smutno sie robi... zazdroszcze...

ide wyciagac Nati bo woła juz sie wybawiła

oj Annes Bidulo nie martw się.
Ja sie z K wiecej żre niż "miło" spedzam czas. to juz nie te lata zeby sie przytulac miziac itp. 2 seksy hehe w tyg i do widzenia;) nawet śpimy dupkami do siebie. juz nie te czasy...

Ja za tydzien jade do rodziców na tydzien może wiecej!!!!! :-):-):-):-):-):-):-):-)

Mały warjat tanczy i spiewa:-D

Katgen- nio tylko ze ja bym wolala sie z nim kłucic ale zeby był:-D:tak:;-)

O fajowo ze do rodzicow jedziesz Iza nacieszy sie rodzinka:-D

no wlasnie, mama się strasznie cieszy.
Szczególnie dlatego ze jedziemy bo ma urodziny 25tego 70te!!
Mój siostrzeniec jedzie autem z poznania tylko do poznania musze się dostać.
Ale teraz moja Mama ma interner wiec bede na bieżąco;P

edit: Marzenka tak mi smaka narobiłas na te rafaello ze masakra.
Ile kosztuje mleko w proszku? mniej wiecej?

reklama
A to prezent dla babci Izulka zrobi jak bedzie:tak: To życzonka dla mamy!!!

Dobranoc kobiety ja sie kłade bo Zośka pcha noge w zebra ze jej niewygodnie juz jak siedze ze tez chce sie tam jeszcze cisnąć:-D

Do góry