reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Gorzów wlkp., Międzyrzecz, Świebodzin & okolice!

reklama
no jestem na kapuscianej dzis 2 litry mleka i 4-5 bananow i zupa oczywisice i od rana juz wypilam litr mleka i 3 banany i normalniemnie tak gania a w brzuchu to istna rewolucja masakra;p wczesniej tego nie bylo bo mleka nie pilam a dzis jest masakra tak wiec po pracy z domu nie wychodze;p

kurcze na mnie by to nie zadziałało - ja mogę kiełbasę mlekiem zapijac i nic ale Ty dziewczyno w anemie się wpędzisz!!!:angry:

moze duzo nosiłaś na rękach którąś Mlodą? albo spałaś źle? albo cos podnosiłas cięzkiego i nadwyrężylaś? ja tam tez mam czesto.
czasami nawet jak odkrecam jakis słoik i przeforsuje to tak mam. ehhh ja juz nei mam miesni tylko tłuszcz. sie smiałam ostatnio ze ze mnie to ze dwie wanny smalcu by byly:) :-D:-D:-D:-D

helo pozno ale jakos czasu nie bylo
za godz idziemy do okulisty na kontorole u starszej

ale tak w ogole to sie rozpisalyscie dzisiaj:eek:
ania pr wspolczuje ci ale skoro masz taka rewolucje po mleku slodkim to wychodzi ze masz nietolerancje jego
kibelek murowany ale tak trzymac jak juz tyle wytrzymalas to brawka!!!:tak:

reklama
hej
my juz w domku wszystko zrobione objad zjedzony zaraz pieczemy. :-D
ale dzis pieknie a ze nie miałam jak zejsc na spacer mała autkiem po tarasie jezdziła.

Pr- kapusta i mleko:szok: ja tez bym z kibelka nie wstała:-D podziwiam
Asienka- ja tez tak miałam od noszenia Nati.

Do góry