reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Gorzów wlkp., Międzyrzecz, Świebodzin & okolice!

a ja dzis jakas nerwowa jestem:-(niewiem dlaczego:-(
wypilam juz melise a teraz czekam na kawke,mam nadzieje ze pomoze.
kasiu atak wlasciwie to czemu wyl neta jak idzie do pracy,,hmm dziwne..
pogoda dzis sliczna,pozniej zaliczymy spacer no a potem znajomi wpadna.
w przyszlym ty skladam pity,ciekawa jestem czy szybko dostaniemy kaske,fajnie by bylo jakby na roczek akurat przyszlo:tak:

reklama
a bo on bierze laptopa chyba do pracy. nie wiem. dzisiaj jest.
Wlasnie wrócilismy ze spacerku. świetna pogoda. a poszlam na poczte, mamy taki oddział na poczatku wsi, doszłama tu kurna przerwa. szlag no;/:cool:

no pogoda super,sama mialam chote wyjsc przed drzemka dawida na krotki spacer bez wozka kolo domu ale jakos tak mi sie odechcialo ubierania po kilka razy no i te schody...
pojdziemy po obiadku na spacer to od razu pochodzimy bo dawid to ma frajde :-D
poki co znow sie uderzyl w tego zabka co mu sie cofnal byl placz i krew..
troszke sie martwie..

dobra trezba zmykac obiad przygotowac,tylko kurde jak wyjde z pokoju dawid sie obudzi...
u mnie dzis ziemniaczki marchewka i kielbaska z cebulka:-)

kamilka to kolezanka z podstawowki i ja mu zawsze dogryzam z nia;p
no jestem na kapuscianej dzis 2 litry mleka i 4-5 bananow i zupa oczywisice i od rana juz wypilam litr mleka i 3 banany i normalniemnie tak gania a w brzuchu to istna rewolucja masakra;p wczesniej tego nie bylo bo mleka nie pilam a dzis jest masakra tak wiec po pracy z domu nie wychodze;p

ale takie surowe zimne mleko? to dieta nie dla mnie...
i kapusta do tego? o szit to Ty z kibelka dzisiaj nie wyjdziesz Kobieto :-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D

no taklie mleko prosto z kartonu 0,5 % i zupa kapusciana i banany;p na razie 0 spadku wagi od poczatku :( ale to pewnei dlatego ze teraz @ dostalam ale mi masakrycznie w tym brzuchu jezdzi i jezdzi a co to bedzie jak ta kapuscianke zjem i zapije drugim litrem mleka to sobie chyba poduszke zaniose do kibelka;p

reklama
o ja juz wiem dlaczego to sie nazywa dieta heheh bo goni do kibelka ciagle po mleku + kapuscie hehehe
no PR zycze powodzenia i trzymam kciuki ze tym razem tez wytrwasz! silna babka z Ciebie!

Do góry