reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Gorzów wlkp., Międzyrzecz, Świebodzin & okolice!

a ja dzis jakas nerwowa jestem:-(niewiem dlaczego:-(
wypilam juz melise a teraz czekam na kawke,mam nadzieje ze pomoze.
kasiu atak wlasciwie to czemu wyl neta jak idzie do pracy,,hmm dziwne..
pogoda dzis sliczna,pozniej zaliczymy spacer no a potem znajomi wpadna.
w przyszlym ty skladam pity,ciekawa jestem czy szybko dostaniemy kaske,fajnie by bylo jakby na roczek akurat przyszlo:tak:

reklama
a bo on bierze laptopa chyba do pracy. nie wiem. dzisiaj jest.
Wlasnie wrócilismy ze spacerku. świetna pogoda. a poszlam na poczte, mamy taki oddział na poczatku wsi, doszłama tu kurna przerwa. szlag no;/:cool:

no pogoda super,sama mialam chote wyjsc przed drzemka dawida na krotki spacer bez wozka kolo domu ale jakos tak mi sie odechcialo ubierania po kilka razy no i te schody...
pojdziemy po obiadku na spacer to od razu pochodzimy bo dawid to ma frajde :-D
poki co znow sie uderzyl w tego zabka co mu sie cofnal byl placz i krew..
troszke sie martwie..

dobra trezba zmykac obiad przygotowac,tylko kurde jak wyjde z pokoju dawid sie obudzi...
u mnie dzis ziemniaczki marchewka i kielbaska z cebulka:-)

kamilka to kolezanka z podstawowki i ja mu zawsze dogryzam z nia;p
no jestem na kapuscianej dzis 2 litry mleka i 4-5 bananow i zupa oczywisice i od rana juz wypilam litr mleka i 3 banany i normalniemnie tak gania a w brzuchu to istna rewolucja masakra;p wczesniej tego nie bylo bo mleka nie pilam a dzis jest masakra tak wiec po pracy z domu nie wychodze;p

ale takie surowe zimne mleko? to dieta nie dla mnie...
i kapusta do tego? o szit to Ty z kibelka dzisiaj nie wyjdziesz Kobieto :-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D

no taklie mleko prosto z kartonu 0,5 % i zupa kapusciana i banany;p na razie 0 spadku wagi od poczatku :( ale to pewnei dlatego ze teraz @ dostalam ale mi masakrycznie w tym brzuchu jezdzi i jezdzi a co to bedzie jak ta kapuscianke zjem i zapije drugim litrem mleka to sobie chyba poduszke zaniose do kibelka;p

reklama
o ja juz wiem dlaczego to sie nazywa dieta heheh bo goni do kibelka ciagle po mleku + kapuscie hehehe
no PR zycze powodzenia i trzymam kciuki ze tym razem tez wytrwasz! silna babka z Ciebie!

Do góry