reklama
asienka.k1
Fanka BB :)
puk, puk
Wstawać Śpiochy!!!
Wstawać Śpiochy!!!
asienka.k1
czesc, czesc
widzę, że nasze okolice przewodzą dzisiaj we wczesnym wstawaniu
widzę, że nasze okolice przewodzą dzisiaj we wczesnym wstawaniu
marzenka21
hej laseczki
annes to jednak bedzie dziewczynka zoska?
kasiu mleko w proszku kosztuje 4zl w netto widzialam ostatnio
koszt calego rafaeello to chyba nie cale 10zla poprostu niebo w gebie
ja tez wole jak moj jest w domu,nawet jak sie klocimy to wole zeby tez byl,hehe u nas tez czesto sprzeczki sa ale nie sa na tyle ze nie nie odzywamy kilka dni,bo my tak nie potrafimy
najgorsze jest to ze nierozumie tego ze ja nawet wykapac sie normalnie nie moge czy nawet wziac prysznic co czlowieka wkurza bo ciagle jest ze mna dawid,wiec wiecie jak to jest on siedzi przy kompie a ja sie tylko wkurzam i mowie mu tego niewolno itd....no zero prywatnosci ;-)no owszem moge sie wykapac kiedy dawid juz spi ale ten czas to ja wole spedzic milo zjesc spokojnie kolacje obejrzec film bo ja jzu o 20-30 spie
plany macie jakies na dzis?
annes to jednak bedzie dziewczynka zoska?
kasiu mleko w proszku kosztuje 4zl w netto widzialam ostatnio
koszt calego rafaeello to chyba nie cale 10zla poprostu niebo w gebie
ja tez wole jak moj jest w domu,nawet jak sie klocimy to wole zeby tez byl,hehe u nas tez czesto sprzeczki sa ale nie sa na tyle ze nie nie odzywamy kilka dni,bo my tak nie potrafimy
najgorsze jest to ze nierozumie tego ze ja nawet wykapac sie normalnie nie moge czy nawet wziac prysznic co czlowieka wkurza bo ciagle jest ze mna dawid,wiec wiecie jak to jest on siedzi przy kompie a ja sie tylko wkurzam i mowie mu tego niewolno itd....no zero prywatnosci ;-)no owszem moge sie wykapac kiedy dawid juz spi ale ten czas to ja wole spedzic milo zjesc spokojnie kolacje obejrzec film bo ja jzu o 20-30 spie
plany macie jakies na dzis?
marzenka ja sie kapie jak maly bajki oglada. Owszem na poczatku dobijal sie do mnie strasznie i byly wolania za mama itp. ALe nie otowerajac drzwi mowilam mu ze mamusia sie kapie i ze niedlugo wyjdzie i ze ma isc bajki ogladac. Na poczatku bylo trudno no nie powiem, ale teraz juz mlody wie ze jak mama idzie sie kapac to niedlugo wroci i cierpliwie na mnie czeka na bajkach albo bawiac sie. Czasmi przyjdzie pod drzwi "sprawdzi lacznosc" hehehe costam powie i pojdzie z powrotem ;-) Wiec ja mojego nauczylam ze mama czasami znika w lazience i sie kapie ;-)
nie wiem moze to zle co robie, ale mam chwile dla siebie... i sie nawet nie spiesze i wiem ze mlodemu nic nie jest.
W sumie nigdy nic mi moj nie psocil jak zostawal sam jak np garowalam rano dluzej w lozku a on chasial po mieszkaniu...
nie wiem moze to zle co robie, ale mam chwile dla siebie... i sie nawet nie spiesze i wiem ze mlodemu nic nie jest.
W sumie nigdy nic mi moj nie psocil jak zostawal sam jak np garowalam rano dluzej w lozku a on chasial po mieszkaniu...
asienka.k1
Nim się obejrzysz to urośnie
przyszlirodzice
Matka Wariatka;]
helol
u mnie jest to samo dobijanie sie do drzwi bo ona musi mame widziec ehhh ale od kilku dni siedzi grzecznie i oglada bajki tylko pewnei jak Pawle bedzie mial 2 zmiane to znow bedzie ze mna w lazience siedziec
u mnie jest to samo dobijanie sie do drzwi bo ona musi mame widziec ehhh ale od kilku dni siedzi grzecznie i oglada bajki tylko pewnei jak Pawle bedzie mial 2 zmiane to znow bedzie ze mna w lazience siedziec
reklama
dzien dobry!!
Mój sąsiad łaskawy mnie dzisiaj nie odciał od świata.
Wiecie co moja młoda dzisiaj wywynela? w nocy krzyczy cos tam ja w szoku lece do niej patrze na zegarek 3.50 a ona bawic sie chciala!!!
NO nie mogłam, potulilam troche i zasneła.
A za chwile to samo patrze na zegarek 5.30 a ta juz twardo baja ama itp. ale nic do niej nie mowiłam, mleko dala i spała do 8.30
Ten mój cudak...
Larvunia, Beacia, Asienka zapraszam
Mój sąsiad łaskawy mnie dzisiaj nie odciał od świata.
Wiecie co moja młoda dzisiaj wywynela? w nocy krzyczy cos tam ja w szoku lece do niej patrze na zegarek 3.50 a ona bawic sie chciala!!!
NO nie mogłam, potulilam troche i zasneła.
A za chwile to samo patrze na zegarek 5.30 a ta juz twardo baja ama itp. ale nic do niej nie mowiłam, mleko dala i spała do 8.30
Ten mój cudak...
Larvunia, Beacia, Asienka zapraszam
Podziel się: