reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Gorzów wlkp., Międzyrzecz, Świebodzin & okolice!

juz druga kawke dzis pije,masakra,ale tak to jest jak nie spie od 5-30:-D:szok:
co do rowerka to ja wole taki normalny bez bajerow bo mnie to nie kreci,wogule jakso nie lubilam dawidka w spiochach itd,hmmm dziwna jestem...
kiedys czytalam na jednym watku ze takie wlasnie rowerki z tymi misiami kolorowe nie sa dobre ze niestabilne sa, a ten co wam pokazalam ma ktoras z dziewczyn na marcu i mowi ze jest super,

kurde tak sie zastanawiam jak ja to wszystko pogodze tydzien przed roczkiem,bede miala tyle roboty ze niewiem co to bedzie...
a do jedzenia szykuje tak-
salatka gyros
udka pieczone
kotlety z piersi zawijane z serem
raafaello kulki
tort
owoce
no i jakis alkohol mysle o szampanie i moze wino lub liker tak dla smaku
co wy o tym myslicie?
bo moj to wogule niechce alkoholu,no ale ja mysle ze choc fajnie by bylo cos wypic wszytscy u nas lubia likier,przecie zupijac sie nie ebdziemy:-D
ale powiedzcie czy do jedzenia starczy?

reklama
ja tez pije 2 kawe juz...
u mlaego w szafie porzadek zrobilam, polowe prawie rzeczy w kartonie czeka do wyniesienia do piwnicy.

asienka i beacia nie lubie Was, zgadalyscie sie chyba :-p:-p:-p zartuje, ale macie w posladki!!! - wiecie za co!

no wlasnie niewiem ale chyba wole warstwami,znalazlam jakis przepis wktorym jest jajko i ser zolty,czy ktoras tak robila?
czytalyscie na lubuskiej o dziewczynie z sulechowa ze zaksztusila sie guma do zucia?teraz jest w szpiaczce ma 27lat dziecko 3letnie,maskara jakas no......

Siema laski
Marzenka mi tez nie podchodza te kolorowe ,cukierkowate rowerki.i trzeba dobrze sprawdzac z jakiego materiału sa wykonane bo kiedys laski pisały ze przy podbijaniu na chodnik ten pałak do pchania potrafi sie złamac.Ten co wkleiłas bardzo mi sie podoba
Moja rowerka nie ma i chyba jej kupimy gdzies za rok dopiero juz taki metalowy z doczepianymi kółkami do nauki jazdy jak pisała Pr.
Za to prawdziwym hiciorem jest u nas autko
Buy Little Tikes Cozy the Coupe (30th Anniversary). at Argos.co.uk - Your Online Shop for .
Tylko moja ma rózowo niebieski
Młoda niczym nie bawi sie tak długo a do tego moge ja tam wsadzic i isc na spacer jak z rowerkiem
Co do urodzina to moja ur sie 30 marca,swieta w tym roku wypadaja jakos 5 kwietnia wiec wtedy zrobie jej urodzinki.Tak jak w zeszłym roku robie garden party bedzie grill, tort jakies sałatki i styka:-)

Ostatnia edycja:
jestem zyje!!! Hurra!!! wkońcu neta mam.
A ja robiłam porzadki w ciuszkach za malych dla Izki i wystawie później na kiermasz, moze któras sie na coś skusi. a poźniej chyba na allegro.

Dla mnie ten rowerek Marzenka taki "za dorosly" na Dawidka w sensie ze bałabym sie ze nie utrzyma sie na tym siedzisko takie niestabilne mi sie wydaje. ale to oczywiscie moje zdanie.

Ja na obiad własnie robię ziemniaczki pieczone i sos czosnkowy.

Nuuudy;) a o necie jaki mam napisze później na tajnym ;P

reklama
Do góry