reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Gorzów wlkp., Międzyrzecz, Świebodzin & okolice!

juz druga kawke dzis pije,masakra,ale tak to jest jak nie spie od 5-30:-D:szok:
co do rowerka to ja wole taki normalny bez bajerow bo mnie to nie kreci,wogule jakso nie lubilam dawidka w spiochach itd,hmmm dziwna jestem...
kiedys czytalam na jednym watku ze takie wlasnie rowerki z tymi misiami kolorowe nie sa dobre ze niestabilne sa, a ten co wam pokazalam ma ktoras z dziewczyn na marcu i mowi ze jest super,

kurde tak sie zastanawiam jak ja to wszystko pogodze tydzien przed roczkiem,bede miala tyle roboty ze niewiem co to bedzie...
a do jedzenia szykuje tak-
salatka gyros
udka pieczone
kotlety z piersi zawijane z serem
raafaello kulki
tort
owoce
no i jakis alkohol mysle o szampanie i moze wino lub liker tak dla smaku
co wy o tym myslicie?
bo moj to wogule niechce alkoholu,no ale ja mysle ze choc fajnie by bylo cos wypic wszytscy u nas lubia likier,przecie zupijac sie nie ebdziemy:-D
ale powiedzcie czy do jedzenia starczy?

reklama
ja tez pije 2 kawe juz...
u mlaego w szafie porzadek zrobilam, polowe prawie rzeczy w kartonie czeka do wyniesienia do piwnicy.

asienka i beacia nie lubie Was, zgadalyscie sie chyba :-p:-p:-p zartuje, ale macie w posladki!!! - wiecie za co!

no wlasnie niewiem ale chyba wole warstwami,znalazlam jakis przepis wktorym jest jajko i ser zolty,czy ktoras tak robila?
czytalyscie na lubuskiej o dziewczynie z sulechowa ze zaksztusila sie guma do zucia?teraz jest w szpiaczce ma 27lat dziecko 3letnie,maskara jakas no......

Siema laski
Marzenka mi tez nie podchodza te kolorowe ,cukierkowate rowerki.i trzeba dobrze sprawdzac z jakiego materiału sa wykonane bo kiedys laski pisały ze przy podbijaniu na chodnik ten pałak do pchania potrafi sie złamac.Ten co wkleiłas bardzo mi sie podoba
Moja rowerka nie ma i chyba jej kupimy gdzies za rok dopiero juz taki metalowy z doczepianymi kółkami do nauki jazdy jak pisała Pr.
Za to prawdziwym hiciorem jest u nas autko
Buy Little Tikes Cozy the Coupe (30th Anniversary). at Argos.co.uk - Your Online Shop for .
Tylko moja ma rózowo niebieski
Młoda niczym nie bawi sie tak długo a do tego moge ja tam wsadzic i isc na spacer jak z rowerkiem
Co do urodzina to moja ur sie 30 marca,swieta w tym roku wypadaja jakos 5 kwietnia wiec wtedy zrobie jej urodzinki.Tak jak w zeszłym roku robie garden party bedzie grill, tort jakies sałatki i styka:-)

Ostatnia edycja:
jestem zyje!!! Hurra!!! wkońcu neta mam.
A ja robiłam porzadki w ciuszkach za malych dla Izki i wystawie później na kiermasz, moze któras sie na coś skusi. a poźniej chyba na allegro.

Dla mnie ten rowerek Marzenka taki "za dorosly" na Dawidka w sensie ze bałabym sie ze nie utrzyma sie na tym siedzisko takie niestabilne mi sie wydaje. ale to oczywiscie moje zdanie.

Ja na obiad własnie robię ziemniaczki pieczone i sos czosnkowy.

Nuuudy;) a o necie jaki mam napisze później na tajnym ;P

reklama
Do góry