marzenka21
Fanka BB :)
juz druga kawke dzis pije,masakra,ale tak to jest jak nie spie od 5-30
co do rowerka to ja wole taki normalny bez bajerow bo mnie to nie kreci,wogule jakso nie lubilam dawidka w spiochach itd,hmmm dziwna jestem...
kiedys czytalam na jednym watku ze takie wlasnie rowerki z tymi misiami kolorowe nie sa dobre ze niestabilne sa, a ten co wam pokazalam ma ktoras z dziewczyn na marcu i mowi ze jest super,
kurde tak sie zastanawiam jak ja to wszystko pogodze tydzien przed roczkiem,bede miala tyle roboty ze niewiem co to bedzie...
a do jedzenia szykuje tak-
salatka gyros
udka pieczone
kotlety z piersi zawijane z serem
raafaello kulki
tort
owoce
no i jakis alkohol mysle o szampanie i moze wino lub liker tak dla smaku
co wy o tym myslicie?
bo moj to wogule niechce alkoholu,no ale ja mysle ze choc fajnie by bylo cos wypic wszytscy u nas lubia likier,przecie zupijac sie nie ebdziemy
ale powiedzcie czy do jedzenia starczy?
co do rowerka to ja wole taki normalny bez bajerow bo mnie to nie kreci,wogule jakso nie lubilam dawidka w spiochach itd,hmmm dziwna jestem...
kiedys czytalam na jednym watku ze takie wlasnie rowerki z tymi misiami kolorowe nie sa dobre ze niestabilne sa, a ten co wam pokazalam ma ktoras z dziewczyn na marcu i mowi ze jest super,
kurde tak sie zastanawiam jak ja to wszystko pogodze tydzien przed roczkiem,bede miala tyle roboty ze niewiem co to bedzie...
a do jedzenia szykuje tak-
salatka gyros
udka pieczone
kotlety z piersi zawijane z serem
raafaello kulki
tort
owoce
no i jakis alkohol mysle o szampanie i moze wino lub liker tak dla smaku
co wy o tym myslicie?
bo moj to wogule niechce alkoholu,no ale ja mysle ze choc fajnie by bylo cos wypic wszytscy u nas lubia likier,przecie zupijac sie nie ebdziemy
ale powiedzcie czy do jedzenia starczy?