reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Gorzów wlkp., Międzyrzecz, Świebodzin & okolice!

reklama
cos jej osotanio szwankuje ten net;/ Ciasteczko- dawaj do mnei posprzatac;p;p ja sie musze dzis w koncu zebrac i posprztac chalupe.. A wczoraj bylam w ccc po buty i juz nie ma mojego rozmiaru grrrrrr;/

wy tu o rowerku
kolezanka miala taka duza kaczke pchala jak jej syn siedzial kosztowal naprawde kupe kasy a moze przez 2 lata z 5 razy ich widzialam z tym ( mieszkaja kolo mnie)

marzenka nie wiem co doradzic bo nasza mloda nie chciala wogole siedziec na rowerze
kupilam jej hulajnoge jak miala 4 lata i smiga na niej no ale twoj maluch zamaly
najlepiej jakbys poszla z nim do sklepu sadzila i zobaczyl czy bedzie sie jemu podobac:-):-)

a bylas wszedzie w ccc moze w innym bylyby?
mozeszwankuja jej lacza, nie wiem z czego kasia ma ale jak z neostrady to mozna sie pochlastac:baffled:

larvunia a tobie kiedy maja dac odpowiedz z tej pracy?

ciasteczko do piatku, ale nie sadze bym sie dostala.. za duzo chetnych bylo z wiekszym doswiadczeniem. Nadal szukam na necie i rozsylam CV.

oki, odezwe sie pozniej, lece do wanny :-D

wcielo mi posta:-(
jak nie dostaniesz to wsumie nie wiem moze i masz racje kupic jakies tanie i tyle

a teraz juz jest w ccc nowy asortyment na wiosne oczoplasu wczoraj dostalam:-D:-D
w diechmannie tez maja byc super buty mam gdzies reklamowke maja byc takie super snadlay na koturnie jak je kocham takie buty ale akurat te co maja miec wygladaja "ludzko":-D

larvunia cholera ciezko z robota tu kolo nas poszukiwany jest pracownik na 1/2 etatu do odziezowego stoiska niby duzo chetnych ale jeszcze nie wybrala zadnej

ja tez spadam narazie
milego dnia kobity

Ostatnio edytowane przez moderatora:
reklama
hahaha
ciekawe czyj samochód trzeba było wypychać:-p:-p

ja chyba mam angine. gardło mnie od rana boli i nie mam sily na nic a dopiero 11 godzina. masakra:wściekła/y:

Do góry