reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Gorzów wlkp., Międzyrzecz, Świebodzin & okolice!

reklama
cos jej osotanio szwankuje ten net;/ Ciasteczko- dawaj do mnei posprzatac;p;p ja sie musze dzis w koncu zebrac i posprztac chalupe.. A wczoraj bylam w ccc po buty i juz nie ma mojego rozmiaru grrrrrr;/

wy tu o rowerku
kolezanka miala taka duza kaczke pchala jak jej syn siedzial kosztowal naprawde kupe kasy a moze przez 2 lata z 5 razy ich widzialam z tym ( mieszkaja kolo mnie)

marzenka nie wiem co doradzic bo nasza mloda nie chciala wogole siedziec na rowerze
kupilam jej hulajnoge jak miala 4 lata i smiga na niej no ale twoj maluch zamaly
najlepiej jakbys poszla z nim do sklepu sadzila i zobaczyl czy bedzie sie jemu podobac:-):-)

a bylas wszedzie w ccc moze w innym bylyby?
mozeszwankuja jej lacza, nie wiem z czego kasia ma ale jak z neostrady to mozna sie pochlastac:baffled:

larvunia a tobie kiedy maja dac odpowiedz z tej pracy?

ciasteczko do piatku, ale nie sadze bym sie dostala.. za duzo chetnych bylo z wiekszym doswiadczeniem. Nadal szukam na necie i rozsylam CV.

oki, odezwe sie pozniej, lece do wanny :-D

wcielo mi posta:-(
jak nie dostaniesz to wsumie nie wiem moze i masz racje kupic jakies tanie i tyle

a teraz juz jest w ccc nowy asortyment na wiosne oczoplasu wczoraj dostalam:-D:-D
w diechmannie tez maja byc super buty mam gdzies reklamowke maja byc takie super snadlay na koturnie jak je kocham takie buty ale akurat te co maja miec wygladaja "ludzko":-D

larvunia cholera ciezko z robota tu kolo nas poszukiwany jest pracownik na 1/2 etatu do odziezowego stoiska niby duzo chetnych ale jeszcze nie wybrala zadnej

ja tez spadam narazie
milego dnia kobity

Ostatnio edytowane przez moderatora:
reklama
hahaha
ciekawe czyj samochód trzeba było wypychać:-p:-p

ja chyba mam angine. gardło mnie od rana boli i nie mam sily na nic a dopiero 11 godzina. masakra:wściekła/y:

Do góry