reklama
przyszlirodzice
Matka Wariatka;]
cos jej osotanio szwankuje ten net;/ Ciasteczko- dawaj do mnei posprzatac;p;p ja sie musze dzis w koncu zebrac i posprztac chalupe.. A wczoraj bylam w ccc po buty i juz nie ma mojego rozmiaru grrrrrr;/
C
ciasteczko
Gość
wy tu o rowerku
kolezanka miala taka duza kaczke pchala jak jej syn siedzial kosztowal naprawde kupe kasy a moze przez 2 lata z 5 razy ich widzialam z tym ( mieszkaja kolo mnie)
marzenka nie wiem co doradzic bo nasza mloda nie chciala wogole siedziec na rowerze
kupilam jej hulajnoge jak miala 4 lata i smiga na niej no ale twoj maluch zamaly
najlepiej jakbys poszla z nim do sklepu sadzila i zobaczyl czy bedzie sie jemu podobac:-):-)
kolezanka miala taka duza kaczke pchala jak jej syn siedzial kosztowal naprawde kupe kasy a moze przez 2 lata z 5 razy ich widzialam z tym ( mieszkaja kolo mnie)
marzenka nie wiem co doradzic bo nasza mloda nie chciala wogole siedziec na rowerze
kupilam jej hulajnoge jak miala 4 lata i smiga na niej no ale twoj maluch zamaly
najlepiej jakbys poszla z nim do sklepu sadzila i zobaczyl czy bedzie sie jemu podobac:-):-)
przyszlirodzice
Matka Wariatka;]
dobrte jest tez co byjakies guziczki mialo i gralo ( tylko nie tak jak moj koledy i zimowe piosenki);p;p;p ale dzieciakom sie to podoba
C
ciasteczko
Gość
a bylas wszedzie w ccc moze w innym bylyby?
mozeszwankuja jej lacza, nie wiem z czego kasia ma ale jak z neostrady to mozna sie pochlastac
larvunia a tobie kiedy maja dac odpowiedz z tej pracy?
mozeszwankuja jej lacza, nie wiem z czego kasia ma ale jak z neostrady to mozna sie pochlastac
larvunia a tobie kiedy maja dac odpowiedz z tej pracy?
przyszlirodzice
Matka Wariatka;]
jeszcze dzis podskocze do miasta zobaczyc a jak nie bedzie to trudno moze jakeis za 30 sobie kuopie co by dochodzic do konca zimy
C
ciasteczko
Gość
wcielo mi posta:-(
jak nie dostaniesz to wsumie nie wiem moze i masz racje kupic jakies tanie i tyle
a teraz juz jest w ccc nowy asortyment na wiosne oczoplasu wczoraj dostalam
w diechmannie tez maja byc super buty mam gdzies reklamowke maja byc takie super snadlay na koturnie jak je kocham takie buty ale akurat te co maja miec wygladaja "ludzko"
jak nie dostaniesz to wsumie nie wiem moze i masz racje kupic jakies tanie i tyle
a teraz juz jest w ccc nowy asortyment na wiosne oczoplasu wczoraj dostalam
w diechmannie tez maja byc super buty mam gdzies reklamowke maja byc takie super snadlay na koturnie jak je kocham takie buty ale akurat te co maja miec wygladaja "ludzko"
C
ciasteczko
Gość
larvunia cholera ciezko z robota tu kolo nas poszukiwany jest pracownik na 1/2 etatu do odziezowego stoiska niby duzo chetnych ale jeszcze nie wybrala zadnej
ja tez spadam narazie
milego dnia kobity
ja tez spadam narazie
milego dnia kobity
Ostatnio edytowane przez moderatora:
reklama
asienka.k1
Fanka BB :)
hahaha
ciekawe czyj samochód trzeba było wypychać
ja chyba mam angine. gardło mnie od rana boli i nie mam sily na nic a dopiero 11 godzina. masakra
ciekawe czyj samochód trzeba było wypychać
ja chyba mam angine. gardło mnie od rana boli i nie mam sily na nic a dopiero 11 godzina. masakra
Podziel się: