reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Gorzów wlkp., Międzyrzecz, Świebodzin & okolice!

reklama
asienka jak bedziesz jechac do beaci to po drodze masz do mnie wiec ZAPRASZAM ;-):-D a jak bedziesz wracac od beaci to wez ja ze soba i obie do mnie :-D

Ostatnia edycja:
asienka ty na droge nie nazekaj bo ta nasza droga jest najlepiej odsniezona ;-):-D Gorzej z dojazdem do beaci...

dobra laski milego dnia! Ide mlodego pobujac na hustawce bo mi steka od paru minut "buju buju" gada i za reke ciagnie.... pozniej obiadek itp...

o a myslalam ze do asienki dobra droga, ale fakt u niej trzeba odbic od glownej... zapomnialam.

dobra dawid juz zjadl drugie sniadanko,pampers przebrany wiec luzik,ciekawe ile bedzie marudzenia przed zasnieciem:rofl2:
zaraz capuccinko se wypije i moze do loza pojde jakis filmik obejrzec:-D

u mnie drogi dobre,nawet w parku odsniezaja no i dobrze:-Dbo kobiecie zwozkiem wcale nie jest latwo.same wiecie:-D
larvunia no no jakie smakolyki:-D:-D
mnie tez te reklamy wkurzaja,
:-)

reklama
Do góry