reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Gorzów wlkp., Międzyrzecz, Świebodzin & okolice!

moj mlody tez ma cherokiee i nie nazekam ;-) z pepco chyba nigdy nic nie mialam, nie pamietam bynajmniej wiec sie nie wypowiadam.

reklama
siemka
Ja tez mam duzo rzeczy z cherokiee i z nexta sa ok.A bodziaki i kombinezon to jeszcze nasz mały sasiad nosi bo sie super trzymaja
Ale jestem dzisiaj jakas wypluta.

Ostatnia edycja:
oj skonczylo sie tylko na 2 malych kanapkach:-:)-(ograniczam jedzonko a z checia to bym jeszcze wszamala z 2 kolejne,no ale nie moge:-Dwaga do gory poszla i czuje sie jak krowa:-D
ja tez nie narzekam na cheeroke,body super tylko szkoda ze dawid juz z kurtki wyrasta:szok::szok:

jak bylam w smyku z tym kolkiem to widzialam super bodziaki na dawidka chcialam juz chwycic za portfel ale sie powstrzymalam:-D:-D
a na allegro widzialam bodziaki dobrej firmy 7szt za 30zl wydaje mi sie ze nawet jak liczac z przesylka to i tak tanio wychodzi za szt chyba jak liczylam to po 6,50 zamierzam kupic:-D

moj mi dal do myslenia,bo mowi tak ze nie ma sensu kupowac nowej spacerowki ze lepiej np kupic mu wzamian rowerek akurat bedzie super na wiosne lato,tak mysle,a ten co mamy nie jest zly przeciez no tylko ta waga ale jesli juz tyle sie przemeczylam to i kolejne miesiace moge,,zwlaszcza ze jak przyjdzie wiosna z dawdikiem bede chodzic do parku bez wozka na plac zabaw kilka krokow mam ,wiec tak naprawde wozek bedzie mi potrzebny do miasta a przeciez mam dobra spacerowke.a co wy o tym myslicie?chyba nie ma sensu cio?
hehe a tak swoja droga jzu tak sie napalilam na nowe cacko:-D

akurat ja kupilam firmy tesco a cherokee to cherokee i akurat co do tej firmy to zdazy sie ze 1/4 ubran wyglada beznadziejnie a next jest naprawde wytrzymaly
zwlaszcza jezeli chodzi o moje dziewczyny bo co chwile w praniu cos jest

ja zjadlam jedna mala kanapke i dopilam herbata

to marzenka nie drogo wychodzi za tyle sztuk ja nie zawsze licze w cenie przesylke bo jakbym miala jezdzic po miescie to wydalabym na paliwo albo bilety duzo wiecej

a ja kupilam starszej kurteczke na wiosne Gapa

dobra babeczki ide milego wieczoru

Ostatnio edytowane przez moderatora:
marzenko u nas odkad mlody zaczol chodzic to bardzo malo wozka uzywalismy. Doslownie sporadycznie... Czasami jak na caly dzien gdzies sie z mlodym szlo to w tedy tak :tak:

witam

Nie wiem czy to prawda ale ktos napadł niby na kobety w mczu.

My juz w domku. Natalka zazyczyła sobie isc na pizze.U gina ok mimo mojego marudzenia i modłów lekarz powiedział ze jeszcze tydzien pochodze:-(

W piatek Nati ma 2 latka i ustaliliśmy ze ja gdzies zabierzemy, moja siostra ja na basen zabiera. A jak ktos chce niech na kawe wpadnie bo nie bedziemy wyprawiac urodzin bo to zadna radocha dla niej w sumie. Tymbardziej ze dla niektorych kazda okazja jest dobra by podrinkowac a ja robie imprezy bezalko.

Ide nynu bo P. o 24 jedzie
dobranoc

hej ho
ja sie po pracy witam
dzisiaj mlody z nowa niania byl i wszystko ok bylo.zyja obydwoje, chata cala:-D
Marzenka ja teraz tez mniej wozka uzywam.na zakupy male to maly idzie na nogach wiec tlko na spacer co ostatnio niestety coraz rzadziej :(bo albo zimno, albo chory albo w pracy ...
ide jesc...obiad bo jestem po... sniadaniu:sorry::eek:

Marzenka pewnie ze to fajny pomysł! Te rowerki takie z pchaczem są świetne, i mają taką "ochronke" zeby dziecko małe jeszcze nie wypadlo i jakies tam grajki i świecidelka. ja to młodej chyba tez zakupie na wiosne(jak bedzie za co)

Annes pierwsze słysze ze w m-czu był jakis gwałciciel....o matko a wiecie co u nas dzisiaj sie działo? mój K. wystawił śmieci wieczorem i rano miał wyniesc i sie budzi o 1 w nocy a tam ktoś albo coś gdzebało w tych śmieciach. ale raczej coś, pies albo kot albo coś. ale masakra jakaś normalnie szok!!!

Annes...Natalucha już 2 latka...ehh a ja pamiętam, że dowiedziałam się ze w ciązy jestem a Natalka przyszła na świat! heh...

Larvunia CHOLERO!!!!

Blond a mogę zapytać ile zarabiasz w tym pepco?(sorry za ciekawość)

Ciasteczko widze że i Ty MŻ i Marzenka...ehh wiosna idzie to i baby sie za odchudzanie biorą. ja sobie ostatnio troche dogadzam. tzn nie slodyczami ale coś dojadam bo mnie ssie mega.

Wlasnie co można tak "bezkarnie" jeść? moze pestki dyni? bo ja to lubie coś żuc:)

Katgen pestki dyni to nie bardzo bo jak to nasionka maja polowe tluszczu....tego zdrowego coprawda ale od niego tez sie tyje :)
a w pepco pracuje na 1/2 etatu no i zarabiam pol najnizszej krajowej.jakos 6 zl na godzine wychodzi.
a bezkarnie jesc...hmm ogorki sobie podgryzaj i inne warzywka.ale wiem ze to sie nie chce.ja czekam na wiosne bo wtedy rzodkiewki, mloda marchewka, kalarepka i wtedy chodze i gryze :)

reklama
no własnie ja lubie pomidorki jesc marchewke itp.
ale te warzywa teraz to sa bleeee zero smaku.

ide spać. mam nadzieje ze bede miała neta rano, bo chałupa wysprzatana i co ja bede robic...:cool:

dobrej nocy!

Do góry