reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Gorzów wlkp., Międzyrzecz, Świebodzin & okolice!

reklama
hey Laski!

Ja neta nie miałam od rana wiec sie za robote wziełam. Chałupa aż lśni.

Izka dalej nerwus, ale ja zaczełam bardziej panować nad sobą i jej lękami i nerwami. Maż juz w domu i czekamy zeby obiad zjesc, wczoraj juz bigos zrobiłam ale młoda śpi i nie mam jak tam szubrować;) Zasneła o 10.20!!!!! Masakra

Buziaki

a z chęcią. bo juz mi sie skończyło sprzatanie a wene nadal mam;)

edit: Czesc larvunia

jakbym miała na paliwko to bym przyjechała....nawet zaraz:)

polazlam do tesco bo straszej potrzebny byl kontomierz okragly no i
jest wyprzedaz body i spiszkow
leza w dwoch koszach co prawda body firmy tesco ale taka fajan bawelna no i 5,50zl za sztuke:-):-) a kolory i wzory rozniste i rozmiary od 0 do 18miesiecy a spiochy po 13zl z frotki i bawelny tez od 0 do roku czy jakos tak:-) a ze siostra spodziewa sie dzidziusia tylko nie wiadomo co to wzielam takie wsumie neutralne az 7 sztuk body i jedne spiochy za 13zl
ale sa sliczne rozowe dla dziewczynki

hej hej
my niedawno wrocilismy z miasta,bylam po talerze na roczek takie inne kwadratowe biale 3 szt wzielam i zaplacilam tylko 16zl:-D:-Da talerz naprawde duzy :-)
ciasteczko ja kiedys kupilam dawidkowi body z dlugim i jakos tak nie bardzo dla mnie,jak szmata sie zrobila,wole isc do pepco mam lepsze a za 6zl:-Dno chyba ze sa rozne materialy:-)
kasiu kurcze ja to nie mam jak sprzatac przy dawidzie:tak:a sama bym wysprzatala chate na cacy,moze uda mi sie na weekend sprzedac komus dawidka bo mojego spacer z wozkiem nie kreci:eek:
zmykam
zrobic kapaneczki zapiekane zjajecznica mniam mnaim:-D

marzenka no wsumie przypomnialam sobie ze pora juz na moja kolacje:tak:

a wiesz co akurat te body sa z takiej fajnej grubszej bawelny ja kiedys kupowalam ale w normalnym sklepie po15zl za sztuke i zrobilo sie to jak szmata ze nie wspomne o komplecie spiochy i kaftanik ktore kupilam tez z 100% bawleny za jakies 30zl :-(tanie nie bylo i tez porazka powyciagalo sie to w kazda strone

no to smaczenego kochana:-)

a ja uważam, że te tescowe (cherokee) ciuszki dla dzieci są bardzo dobrej jakosci jak dlamnie to nawet lepszej niz pepco.
Miałam kilka sztuk po Oliwce i do dzisiaj wyglądaja prawie jak nówki.

reklama
ja też chwale ciuszki Cherokiee, moim zdaniem b. dobre. mam tylko z cherokiee body i spioszki. i pare innych ciuszków. w tym kurtki itp. i nie mam zastrzeżeń rzadnych!

Do góry