reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Gorzów wlkp., Międzyrzecz, Świebodzin & okolice!

Bo Befatka ma coś z gg jeśli dobrze pamiętam;)

Czytałam własnie o tym autyźmie. To jakaś MASAKRA!!!!
Boszz a ja poszłam tak szybko. No oby przeszło. Bo nie poznaje jej. nerwowa taka ze koniec.

a ja przy okazji tez nerwowa.

reklama
Hej no jestem na gg
Ja sie nie odzywam a LArvunia pisałas cos do mnie ostatnio???Moze Jacek siedział przy kompie i zapomniał mi przekazac
Katgen to tylko wtedy wieczorem cos mnie wywaliło i nie mogłam sie zalogowac.Jak tam odezwałas sie nastepnego dnia??

PS.Dobijaja mnie te reklamy nawet jak przerzucam strony to sie włączaja
A jak byłam w ciązy to prawie zawału dostałam kilka razy przez te durne mega głosne reklamy wrrr...

czesc laski:-)
moj wlasnie wybyl do szkoly hehe wiec ja jzu mam kompa dla siebie:-Dale nie na dlugo bo dawid i tak pozniej nie da mi usiasc:-D
co do zdjec to zapomnaialm hasla fotosika i nie mam zdjec zgranych na kompa,jak tylko to zrobie to wrzuce wam cos w wolnej chwili:-D
slyszalyscie pewnie o tym zboczencu z zg?
kurde ja sobie dopiero zdalam sprawe ze nawet do piwnicy nie pominnam byla chodzic sama:eek:
u mnie dzis nudy beda zapewne,pranie juz sie pierze i zupe ugotowac musze no i to wszytsko na dzis..zanudze sie:eek:
pr powiedz jak tam nowa fryzurka?
dobra zmykam bo dawid nie da mi spokoju:-D

reklama
hej dziewczyny
ja juz powyganialam towarzystwo do szkoly i przedszkola zaliczylam dluzszy poranny spacer z psem oj jak moja piesina kocha snieg:-D:-D

katgen nie stresuje sie kobieto, zobaczy ile tu dzieciakow bylo szczepionych i jest ok:-):-)
jakbysmy nie napisaly to bys nawet nie wiedziala

annes jeszcze troszke i bedzie po oby szybko poszlo:-)

ania pr duze mialas te odrosty chyba jak 3 miesiace nie robilas, zaraz zerkne na NK mi szybko wlosy rosna widac po siwych odrostach juz po 2tyg:-(

Do góry