reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Gorzów wlkp., Międzyrzecz, Świebodzin & okolice!

no mialam juz odrostya le az tak vbardzo sie eni rzucaly w oczy ale dla samej siebie sobie juz zrobilam;p no i oczywiscie zaliczylam kosmetyczke i wczoraj sobie kupilam taki fajny sweterek- tunike:) a dzis ide chyba kupic sobie kozaki w ccc z przeceny skorzane z 300 na 150 :) bo moje w rekalamcji sie rozpadly kompletnie... i podobno tak twierdzi gosciu ze sa nie donaprawienia i beda miala wybrac sobie ze sklepu jakies obojetnie jakie buty za podobna cene ;/ a wolala bym kase ale co tam bede miec najwyzej buty na wiosne:)

reklama
wiadomo ze farbujemy wsumie same dla siebie, u mnie tez nie widac niby odrostow 3 cm jak to mowia inni ale ja wiem ze je mam to musze zrobic :-D:-D

kochana szalejesz z zakupami a i dobrze bo trzeba wygladac jak czlowiek:-)
samopoczucie ma sie lepsze
pewnie jak mozna wybrac sobie inne buty to czemu nie
jak kiedys tak wymienialam bo rozpadaly mi sie skorzane japonki od nich i nienaprawialne wiec wzielam inne a roznice w cenie mi oddali:-):tak:

a jatamte to w kupcu kupilam i musze czekac na decyzje az do 8 marca
a teraz poki zima jeszcze to musz emiec i tak 2 kozaki;p bo nie usmiecha mi sie w trepach przez caly czas chodzic ( buty bhp z blachami z pracy):p

ale dlugo kaza sobie czekac na decyzje
buty bhp dobre:-D:-D no wiesz jak cos to powiesz ze nowa moda;-):-D

ja mam 3 pary kozakow ale chodze tylko w jednych zamszowych,
drugie mam biale ze skory ale na taka pogode to mi ich zal a
trzecie skorzane lasockego mam je 3 lata ale sa zle wyprofilowane bo sobie klano od nich zwichrowalam i mi strzela ale sa juz zniszczone wiec wyrzuce je po tej zimie 300 kosztowaly:sorry:

ach mam traperki z bialek skory tez maja 4 lata i wygladaja jak wyciagniete spod smietnika bo skora luszczy sie z nich ale wisi mi to:-D

mam bo nie niszcze butow, wszystkie te buty maja po kilka lat nic nowego
a mam kurtke taka czerwona slona za nia zaplacilam ale nosza ja juz 7 rok ale juz jest ciut zajechana:-(

hej

Ja tez nie chce juz tego śnegu to jakas masakra jest nech on juz tonieje bo na głowe wszysty dostaja moja mała juz wogle na dwor ne chce isc. Dobrze ze na 1 pietrze mieszkam to mnie nie zaleje;-) ale przed domem bedzie mozna bitwy w błoce uzadzac pewnie gorsze to bedze niz ten śnieg:szok:

Dzis gin czekam na meza bo sie laduje i ma przyjechac po mnie wiec narazie z lozka nie wychodze. Tez czytałam o chodzeniu po schodach sexe innych cudownych sposobach zeby urodzc ale podobno ne na kazdego to działa moze wydluzyc porod do 36 h ja rodzłam 10 i miałam dosc wiec wole ne ryzykowac.
Czuje ze Nati kupala w peluche walneła ale ucieka zaraz mosze ja dopasc.

reklama
Do góry