reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Gorzów wlkp., Międzyrzecz, Świebodzin & okolice!

Kurde ale za mna łażą paszteciki albo rogaliki.Jutro robie jedno i drugie ale jak mój facet pójdzie spac bo powie ze oszalała baba

Czesc tak w ogóle;-):-)

reklama
To dawaj do mnie mam koncówke ,,szeridance''nie pamietam jak sie pisze a do lodówki nie ide bo bede żarła i pół johnego skitranego przed moim hihi

no to dalej szoruj do sklepu i polewaj polewaj bo...
kur*** chyba musze do jakiegoś psychiatry isc.

Cześć,
widzę, że tu wczoraj alkoholizm się szerzył !!!!!
A ja biedna bezalkoholowa do odwołania.
Chętnie to bym sobie teraz 50 tkę zaserwowała na odwagę, bo w takim stresie już jestem, że szok. Nie wiem jak ja do 12 wytrzymam.

hejo z rana:-)
asienka co ty taka zestersowana, ze akurat do 12 ? pewnie cos mi umknelo i jestem do tylu...

widze ze ciagnie sie ten "szczesliwy" rok:dry:

reklama
jestem strasznie niewsypana, mloda mnie 2 razy budzila a zreszta sama tez sie budzilam, ta noc to jakis koszmar:-:)dry:​

jutro ide do przedszkola do mlodej na bal jako pomoc do tancow ale szczerze to juz mi sie niechce no ale moze sie zachce tak 3 godz trzeba

ide milego dnia nie chce mi sie na kompie siedziec​

Do góry