reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Gorzów wlkp., Międzyrzecz, Świebodzin & okolice!

helol;]
a mnie wczoraj tesciowa zdolowala :( mowi do mnie po co ty sie wogole odchudzasz przeciez i taknie widac ze schudlas cos dlaje jestes taka jak bylas (czytaj gruba ) :baffled::-:)wściekła/y:

reklama
hey

nie ma to jak wspaniala teściowa.
Moja ostatnio do mnie powiedziala "a ty w ciazy nie jestes? taka gruba jestes" no takze ....bez komentarza

Ja dzisiaj do 8:30 pospałam :szok:

Asienka a co 12? bo ja tez nie wiem, aaaa wiem ortopeda? bedzie dobrze!!!

niem a to jak motywacja.... ale M osotanio mnie zmotywowal wyciagnelam sexci pidzamke ktora mi kiedys kupil i zrobilam mu mila niespodzianke;p;p i popatrzyl na mnei i mowi o jaka luzna..... :) zaparalam sie i sie eni poddam ja im wsyztskimpokaze schudne i koniec :) teraz mam sile do walki;]

Asienka- bedzie dobrze 3 mamy kciuki :)
A tak wogole Asia wam nie napisala ze rafalek ju nie musi miec opatrunku nawet tylko potem przez rok jakis kaftanik bedzie musial nosic

Asienka nie nerwuj sie! Przeciez bedzie dobrze Kobieto!!

Blond to super, a Ty nam napisz o co chodzi z tą Blond_25 bo mnie ciekawosc zrzera

reklama
Do góry