reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Gorzów wlkp., Międzyrzecz, Świebodzin & okolice!

ja juz dawno wstalam:-) sie melduje:-D
marzenka ale to tak zawsze jak czlowiek przyzwyczaja sie do czegos to pozniej
rozczarowanie ze nastepne nie takie ale na pewno szybko "polubisz" nowy wozek:-):-)
ale snieg znowu zasypal ale chociaz jakies slonce jest to jedyny plus tego

musze ze starsza isc na kontrole do okulisty ale jakos czlowiekowi nigdy nie po drodze, ale dzisiaj sie zapisze na jakis dzien i pojdziemy zobaczyc czy sie cos poprawilo czy jest tak samo.

no wlasnie a gdzie reszta bab??

reklama
marzenka teraz bedziesz musiala jeszcze bardziej pilnowac, bo dzieci maja tendencje do obija sie i w ogole gratki dla Dawidka:-):-):tak:super takie dzieci sa fajniusie

chociaz moj M ostatnio stwierdzil ze kupi mi kask zebym sie nie zabila w domu bo przylozylam glowa w stol pozniej z drukarka wpadlam na sciane i palca od stopy sobie przycielam a na koniec wylozylam sie na schodach przed sklepem i to wszystko w jeden dzien

marzenka- gratuluje Dawiodkowi pierwszych kroczkow nie lada wrazenia co?
Ciasteczko- widze ze wszystkie Anki tak maja ze sie o wlasne nogi potykaja;p

Czesc,

musze ze starsza isc na kontrole do okulisty ale jakos czlowiekowi nigdy nie po drodze, ale dzisiaj sie zapisze na jakis dzien i pojdziemy zobaczyc czy sie cos poprawilo czy jest tak samo.

Ja miałam się pojawić u okulisty w listopadzie a mamy luty. Jakoś nigdy nie mam czasu się zapisać. Może jak wrócę do pracy to pójdę, bo będę miała pod nosem.

hihihi ja to sie zawsze smieje ze ja zamiast 17 to powinnam sie 13 urodzic;p bo zawsze sobie cos zrobie apropo mam cale nogi w siniakach i nie i wiem nawet skad :confused:

hej
marzenka- gratulacje dla Dawidka.:-D
my mieszkamy teraz na wsi w sumie w lesie w domu w ktorym mieszka kilka rodzin mamy 52 m dwa pokoje no i taras jakies 40 m

a moje dziecko dopiero wstalo:szok: nawet w nocy sie nie obudziła az pod wrazeniem jestem. Ale za to to drogie tak mnie w nocy cisneło ze kibelek zaliczyłam kilka razy:tak:

asienka- jak sobie z 2 radzisz. I czy Oliwka nie jest o Natalke zazdrosna??

a my bylismy w piwnicy zalozyc spiworek:-)
no nawet nawet jest:-)
bo tamten spiworek jak szmata wygladala nawet polarku nie bylo:-)a dawid jak krol w nim siedzial:-D:-D:-D:-D
ciekawe co tam u jezyka slychac,dawno nie pisala
a ja mam na 10go dentyste:szok:strasznie sie boje

asienka- jak sobie z 2 radzisz. I czy Oliwka nie jest o Natalkę zazdrosna??
je jest tak źle:-)
Natalka grzeczniutka. Oliwka od chwili gdy pojawiła się Natalka też o wiele grzeczniejsza:-D.
bywają momenty, że Oliwka jest zazdrosna ale sporadycznie. Staram się jej poświęcać jak najwięcej czasu i włączać do pomocy przy Natalce.
No i jeszcze ma swoją lalkę, którą nawet cycem karmi;-)

reklama
marzenka widzisz zadowolona jestes i dobrze

asienka to dobrze ze starsza dobrze znosi ze ma rodzenstwo bo wiem ze z tym roznie bywa moja starsza ma tyle lat i nieraz ma muchy w nosie ze nierowno jej traktujemy i jest zazdrosna ale to tak jest jak jest 5 lat roznicy i babcia jej mowila ze jest naj naj
ale rosnie z niej nastka wiec sie zaczna nieraz "muchy w nosie"

Do góry