reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Gorzów wlkp., Międzyrzecz, Świebodzin & okolice!

hej laski
a my dzis jedziemy po poludniu kupic jakies buty dawidkowi bo juz zaczyna chodzic i rownie dobrze na spacerze moge z nim pochodzic ale w adidasach to za zimno :baffled:
mam nadzieje ze jakies niedrogie znajde bo pewnie nie nadlugo

reklama
hej laseczki
my zaraz do babci jedziemy:-D

Asienka- 3mam kciuki

Katgen i Ania- tak to jest z tesciowa heheh:-D moja ostatnio ciagle mowi ze ślicznie wygladam chyba cos chce heheh
Super ze Rafałek tak szybko do zdrowka wraca.:tak:

Własnie mnie tez ciekawi co z ta blond_25

Annes pamietaj moja oferta nadal aktualna.
Mamuski dodalam do naszego kiermaszu sandalki. Moze któraś chętna?

nio zleciało az sama nie moge uwierzyc:-D a dzidzia bada sie na 37 tydzien. Zobaczymy juz bym chciała zeby było po i zebym była w domu.

Katgen- jak cos to bede dzwonić heheh

reklama
Bardzo chce. ale... jego praca... szef mu powiedział ze nie ma sprawy ale ma powiedziec na kiedy chce urlop i on powiedział poczatek marca koniec lutego... a to nigdy nie wiadomo a co jak urlop wezmie a sie nie urodzi jeszcze... wiec sie umowilismy ze jak bedzie to bedzie przy porodzie a jak bedzie 1000km od domu to nie da rady. wroci wtedy bez powrotu wezmie 2 dni co mu sie naleza i ten tydzien taciezynskiego. no coz zycie...

Do góry