reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Gorzów wlkp., Międzyrzecz, Świebodzin & okolice!

no wlasnie Ania teraz zobaczysz dopiero co to za muchy w nosie wiem cos o tym bo mojego siostra ma 12 lat i zawsze ona w calej rodzinie byla naj naj a odkad sie pojawila amelka to ma muchy w nosie bo to czemu nie dla niej tylko dla Amelki a ona tez chce ehhh

reklama
Ania pr- wiem o czym mowisz moj maz ma siostre co teraz ma 8 lat i strasznie przyjela Natalke ona jest pierwszym dzieckiem w rodzinie po 15 latach i tak rozpieszczona ze jak Natalka sie urodziła to naprawde strasznie było. Teraz jest niby ok bawia sie razem a Nati uwielbia Wike ale zdarza sie ze Wika tez obraza sie za to ze Nati cos dostała itp

ja tez mam jeden przyklad 5 lat roznicy i dwie dziewczyny poklucily sie o to ze mlodsza dostala lalke od mikolaja a starsza (12 lat) nie. Ale niewazne bylo ze ta starsza dostala drogie prezenty i wiecej. Zazdrosna byla o lalke... masakra ;-)

larvunia u nas nie jest az tak, o takie rzeczy nigdy nie bylo za "ona dostala to a ja co innego",
ale jak mnie nieraz ktoras zdenerwuje to dostaja obie opere i tu jest pies pogrzebany:-D wsumie nie moge az tak narzekac ale moja corcia to ma nieraz taki ton glosu ze isc sie tylko pociac
w wakacje nie mogly dojsc do porozumienia przy kompie bo byl tylko jeden u dziadkow wiec dostaly obie szlaban do konca wakacji czyli ponad miesiac
i jakos przezyly:-):-)

reklama
Do góry