reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Gorzów wlkp., Międzyrzecz, Świebodzin & okolice!

katgen mnie poprzedni pracodawca wodzil za nos ok miesiaca, ze zadzwoni itp.. a ja czekalam i czekalam. Wiec jezeli to prywaciaz to sie nie dziwie ze ma pracownika w dupie i nie dzwonia. Powiem CI tak: Porzadna firma zawsze oddzwania, nawet jezeli sa na NIE. :sorry2:

reklama
katgen moze zadzwonia ale w dzisiejszych czasach slownosc jest na wage zlota:dry:

a co do tej wody to jest wlasnie tak jak piszecie ale mi sie nie widzi placic za patafianow ktorzy ciagna na lewo albo podlewaja ogrodki,
w kazdym razie jak bede miec niedoplaty to bedzie mial ktos bardzo nieprzyjemny dzien bo nie popuszcze

hej
mdzis u gina byliśmy głowka twarda mowi ze jakby za tydz sie zaczeło to juz by nie powtrzymywał ale pod koniec lutego pewnie maluch bedzie.:-D

U nas z woda teraz jest tak ze facet ma swoja studnie i zuzywamy ile chcemy:tak:za to pradu nam mało wyszło w tym miesiacu z czego jestem zadowolona. ale jak w bloku nieraz dopłacałam za to ze ktos sobie magne miał wsciec sie mozna normalnie.

Ostatnia edycja:
no u nas cały blok az chuczy od tego. wlasnie Kamil poszedł na drugie juz zebranie w tej sprawie, mieli jakąś petycje pisac. zobaczymy. pewnie i tak nic z tego nie bedzie znajac zycie. :no:

edit: tak K. czytał ogloszenie ze zebranie byo wczoraj ;/

Ostatnia edycja:
annes to super to juz nie tak dlugo:-)

katgen tez bym sie wkurzyla jakby tak bylo trzeba o swoje walczyc

a ja wlasnie czynsz dostalam niewielka podwyzka no i mam cos nadplaty nie duzo ale zawsze cos:-)

hej :-)
annes a ty juz tam nie wynajmujesz w bloku?to gdzie ty teraz mieszkasz kobietko?no to czekamy na narodziny nowej istotki:-)
kasiu jak tam zebranie?
ja juz mam wozek w piwnicy ale jakos tak zawiedziona jestem albo za bardzo przyzwyczajona do mojego wozka bo nic mi teraz nie pasi,
wozek jest inny jak z kosmosu mi sie wydaje,kolka sa jak prawdziwe opony samochodowe a z przodu jest jedno podwojne i takie grube sie wydaja:sorry2:
jesli nie zaloze folii ochronnej(nie przeciwdeszczowa)to budka mi nie bedzie stac:sorry2:i te kolka zprzodu jakos tak ocieraja o siebie i drazni mnie to....ogolnie wozek nie jest zniszczony ale dziwny,kurde znow sie musze przyzwyczajac:nerd::nerd::nerd:
no i do miasta to raczej sie narazie nie odwaze isc,ale dobry ten wozek niz zaden albo ta parasolka,
plus jets taki tego wozka ze po mimo rozmiarow jest naprawde lekki i dobry na snieg.

a teraz z nowosci:-D
wczoraj rozmawiam z psiapsiolka przez tel a moj wlasnie ubieral skarpetki w korytarzu i wyobrazcie sobie cos takiego ze dawid nagle przestal sie trzymac sciany i szedl do taty:-D:-D:szok:5krokow dal a my zaniemowilismy:-D:-D:-D:szok::szok:
widze ze lada chwila bedzie chodzil sam :-)
zmykam zrobic kawke bo synus juz sie obudzil:-)potowarzyszy mi bo was nie ma:-)

madzia wczoraj pisala do mnie i serdecznie was pozdrawia,pisze ze szukaja mieszkania i zalatwiaja sprawy i jest fajnie:-):-)
wstawac spiochy:-D

reklama
dziendoberek :tak:
marzenko super ze maly zaczyna chodzic!! Oj teraz to juz chwila, dwie i nie spostrzezesz sie jak biega po mieszkaniu :-D

Do góry