reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Gorzów wlkp., Międzyrzecz, Świebodzin & okolice!

Ciasteczko u mnie juz rozliczenie przyszlo i nam sie udalo.bo sasiedzi maja w wiekszosci niedoplaty po 200-300 zl za wode a ja tylko 6 zl, a gaz 2 zl :tak:wszystcy sa wkur...ni bo nie wiedza jak to sie stalo.
Marzenka ja mam wozek tej formy u mojej mamy i jest bardzo fajny.solidny i siedzisko takie grube bardzo wygodne.tyle ze spacerowke 4 kolowa(a wlasciwie 8 kolowa)
maly spi juz 2.5 godz. ja pospalam, obudzila mnie jakas babka bo sie okazalo ze zostawilam klucz na zewnatrz drzwi:baffled::happy2:zdolna jestem....rano bylismy u pulmunologa.jest lepiej,mlodemy troche mniej lekow musze dawac, jutro kontrola u chirurga a wczoraj tez bylismy ale ania pr juz napisala ze wszystko super i niedlugo do zlobka.aha moja niania sie wyprowadza!!!!!za tydzien:szok:cholera jasna no:-(i znowu musze szukac.wrrrr
a ja sie zisiaj 2 razy zakopalam samochodem ale jakos dalalm rade.co chwile widzialam jak wszyscy wisieli na sniegu:baffled:parking kolo marche zamkniety czesciowo bo sie nie da wyjechac, chyba beda go odsniezac po prostu bo tam to juz sa haldy i ogolna masakra.jezu spac mi sie chce.tylko nie wiem czemu.
Aniaaaaaaa pr idziemy dzisiaj spalic troche kalorii ?bo ja cale opakowanie ciastek zezarlam:zawstydzona/y::zawstydzona/y::zawstydzona/y::zawstydzona/y:musze na poczte znowu isc.do zusu zaswiadczenia wyslac.

reklama
kaska- ale bym zjadla sobie jakas zuuuupe jakas jkarzynowa albo ogorkowa albo barszcz ehhhh w niedziele sobie w koncu zrobie chce mi sie cos mokrego a nie ciagle mieso salata szynka jajko ;p

Pr jeszcze troszke;) Tylko żeby jo-jo nie było!!

Moj śpi po pracy ja juz gary pomyłam i nuuda...kto mnie odwiedzi/??

reklama
Moj K. zlozył wczoraj cv w pewne "FAJNE" miejsce i gosciu mówił ze do niego dzis(wczoraj) albo jutro (dziś) zadzwonią...no i nic;(

Do góry