reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Gorzów wlkp., Międzyrzecz, Świebodzin & okolice!

reklama
kasia- ta sofka to ta piankowa z allegro?
moja Amelka tez tak wszystklo wyciaga aja chodze tylkoi zbieram az w koncu daje sobie spokoj i sprzatam jak idzie spac ;]

hej laseczki
my juz po obiedzie i zaraz na dwor wyjdziemy jakies zakupy bo swiatlo w lodowce:-D

kupilam mlodej kurtke w coccodrillo za 49zl przeceniona z 149 ale taka fajna
na zamek i zatrzaski wyszywane kwiatki i fajny marszczony kolnierz

a nam przyszlo rozliczenie za czynsz,zaoszczedzilismy tylko 21 zl wiec nic sie nie zmienilo a podejrzewam ze mialabym mniej ale za ogrzewanie mam wiecej:baffled:
takze licze ze na wiosne i lato czynsz spadnie,a i podrozaly scieki i woda zimna,u was tez?

my czekamy na wode i gaz ale z tego co slychac to prawie wszyscy maja niedoplaty i niewazne ze zuzyli mnije wody niz pol roku temu bo na glownym liczniku jest wieksze zuzycie i ktos musi zaplacic za roznice
ale wkurr... mnie ci co maja ogrodki i podlewaja woda a bije na glownym liczniku i pozniej wszyscy musza placic za to ze ktos sobie podlewa:wściekła/y::wściekła/y: takze pewnie z mojej nadplaty nici i pewnie bedzie niedoplata:wściekła/y:

reklama
my własnie "z powodu innego stanu licznika głownego" mamy 100zl do zapłacenia. Bo sa np. rodziny które mają 4ke dzieci a niby zużyli 2kubiki wody ROCZNIE!! Patafiany jedne. wiem ktorzy to, chwali sie ze magnesy zaklada na liczniki. a kuźwa cały dzień pod sklepem siedzi i pije.
szlag mnie trafia.
zarzad mojego bloku cos probuje zrobic ale ciekawe, dzisiaj kolejne zebranie....:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:

Do góry