reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Gorąca linia Sierpnióweczek - BEZ KOMENTARZY

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
info od Kiniusi z dzisiaj

"Hej, ja już ostro szykowana do cesarki, badania, zastrzyki, papiery do wypełnienia, wywiady i tak w kółko. Na samą myśl się trzęsę, a z drugiej strony nie mogę się doczekać spotkania z małym. Mam nadzieję, że u Was wszystkich ok. Ucałowania dla Was w brzuszki:-)"

reklama
Info od Bogusi86

Hej skurcze co 8 min, ale wg lekarza słabe:( i pomimo tego, co twierdził mój gin nie mam rozwarcia, dziękuję za trzymanie kciuków:)

Info od Bogusi86

"Właśnie karmię Wiktorię. Bolało strasznie ale dałyśmy radę. Wiktoria 3150g. 50cm.:tak: Buziaki dla całego forum"

:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D

że pozwolę sobie na komentarz - aż mi łzy pociekły:tak:

Od Bogusi:

"Dziękuję za wsparcie. Ona (Wiktoria) jest taka cudowna, dostała 10 pkt chociaż była owinięta 1 raz pępowiną. Opowiem wam wszystko za kilka dni" :-D

To jeszcze ja wpiszę moją wiadomość od Bogusi86-zapytałam ją o szpital w którym rodziła-a ona na to:
"Byłam o 15 na Kamieńskiego i uznali, ze nie mam rozwarcia, po 19 wysłali mnie na Brochów, bo oni nie mają miejsc, a ja nadal nie mam rozwarcia. Ale na Brochowie okazało się, że mam 7 cm i już 50 min później miałam Wiki":szok::tak:

info od Kiniusi

"Bartuś urodzony dziś o 10.12 waga 3200g dl. 51 cm. 9/10 pkt apgar. Boli mnie bardzo, ale było warto. Mały jest cudowny"

:-D:-D:-D:-D

info d Bogusi

1.
"Czujemy się cudownie:-) moja mała to prawdziwy ssak w ogóle by cyca nie puszczała więc daje jej smoka:-) ja mam dużo pokarmu i już siadam w miarę normalnie:-):-) A Ty kiedy pokarzesz nam Olka? Wyjdziemy w niedzielę bo musimy być równe 4 doby a nie ma wypisów w sobotę po 20.00:-("

2.
"A ja Wam nie pisałam że Wiktoria ma krzywe stopy ma końsko szpotawe stopy i pierwsze co musimy zrobić to pójść do ortopedy i wsadzić małej nóżki w gips:-( ale to wada genetyczna którą szybko wyleczymy:tak:"

3.
"Buziaki dla dziewczyn - pozdrów całe BB"

info od Bogusi86

"Jesteśmy już w domku:) Nie mam dziś internetu więc nie wejdę na BB ale pozdrawiamy wszystkie dziewczyny:)"

reklama
info od Pajczki

"Hej my po ktg takie pierdoły wyszły, że szok. Mały uciekał cały czas miał tętno albo 100 albo pow. 160 albo w ogóle. Rozwarcie mam na 1 palec skurcze są ale nieregularne. Czekamy na wyniki. Pozdrów brzuszki."

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
Do góry