reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Gorąca linia Sierpnióweczek - BEZ KOMENTARZY

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
Sms od Pajki godz.11.13 dziś
Hej ja dostałam po 24 skurcze macicy i dzisiaj zadecydowali sterydy na płuca dla małego a ja leżę pod kroplówką jestem dobrej myśli pozdrów dziewczyny.

reklama
Sms od Pajki o godzi. 21:05 (dziś)
Hej mam kolejną kroplówke na skurcze, dopóki będą skurcze będą kroplówki, mały ma sterydy wiec przygotowują się na wszelki wypadek gdyby był poród wcześniej

SMS OD KINIUSI17:55

"Dzis poleciał mi maly skrzep i nic. Pojechalam na IP. Zostawili mnie w szpitalu. KTG ok, usg OK, badanie gin. OK.Pozdrawia Was."

wiadomość od Kiniusi
jestem po obchodzie, wszystko jest OK. Na usg maly ma glówkę i brzuszek na 33 tc, ale niepokoi mnieto, ze kość udowa jhest na 29 tc, Dr mówi, ze to nic złego i jest ok, ale za tydzień mam swoje usg i zobaczymy co moja dr powie, waga małego to 1900. Kopie ile wlezie, Może jutro mnie wypiszą. PozdroFor All"

SMS od Puchatki:
"Mam nadzieję, że wszystkie sierpnióweczki w dobrym zdrówku i cieszą się przygotowaniami na przyjście maluchów, bo to już coraz bliżej.
Mnie niestety męczy paskudne choróbsko, ale mam nadzieję, że szybko odpuści. Pozdrów sierpnióweczki i ich brzuszki i niech kobietki uważają na siebie. Buźka."

SMS od NIUNI: " Ból brzucha nie dawał mi spokoju i lekarka wysłała mnie do szpitala. Leże pod kroplówką, więc szczegółów póki co nie znam póki co. Pozdrowionka dla Was wszystkich.:tak:

SMS od Różyczki:
"Jestem w szpitalu, zostawili mnie na wyciszenie, dostaje kroplówki i skurcze powoli mijają. Nie mam nadziei na szybkie wyjście, bo tu min. tydzień trzymają:( (w tym 3 dni kroplówek). Szyjka na szczęście zamknięta. Olek fika koziołki że aż miło:) Pozdrawiam brzuchatki!!!"

SMSy od NIUNI

"Właśnie leżę pod ktg i po obchodzie. Jak zwykle nic nie powiedzieli oprócz tego, że jutro USG."

"Leżymy i usg miałam. Mała się odwróciła i dobrze leży i ma ok 1600 gr."

reklama
Sms od Aneci:)

Hej, przyjęli mnie dziś na oodział po 8.00. Na USG wszystko ok, maluszek waży 1420g . Szyjka 2 cm, ale bez rozwarcia. Ale jak robili KTG to niestety wyszły regularne skurcze i przyjęli mnie na cukier, a w sumie dostaje kroplówki na zminimalizowanie skurczy. Ale cukier też badają. Pozdrów wszystkie sierpnióweczki.

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
Do góry