reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Gorąca linia Sierpnióweczek - BEZ KOMENTARZY

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
SMS OD NIUNI: "Jestem po badaniu, skurczy nie ma, rozwarcia też, a brzuszek może czasem mnie pobolewać. Dziś wychodzimy tylko czekam na wypis o 13.00. Co tam u Was ?"
:-):-):-):-):-):-)

reklama
Sms od Aneci z dziś

Hej. Ja nadal w szpitalu. Zostaje conajmniej do poniedz.Cukier już w miare wyregulowali. Chociaż w dzień troche mi skacze, ale ogólnie nie jest z tym źle. Ordynantor dzisiaj powiedział, ze teraz już leże na skurcze, acukrem mam sie nie pzrejmować. Miałam kroplówke, ale nie pamiętam nazwy tego leku. A od wczoraj jestem juz na fenoterolu- 8 tab. na dobe, ale biore co 1,5 godz. po pół wiec 16 razy na dzień. 3 x dziennie mam ktg, a tetno maluszkowi mierza 5 x dziennie, nie wiem jak to urządzenie sie nazwya-chyba detektor:) . Poza tym mam liczyc ruchy w godz. 10-12 i od 18-20 . nO ale teraz właśnie licze bo ja zaczynam miedzy 9.30 a 11.30 bo później mój maluszek usypia:) pozdrowienia dla wszystkich Brzuchatek i buziaki dla małych lokatorów.

sms od Kiniusi z dzisiaj

jeszcze jej nie będzie na BB , leży plackiem w łóżku bo ma małe bóle. Jak lezy to jest OK, ale jak siedzi lub chodzi to pobolewa. Wzięła nospe i rano idzie do lekarza , mały bryka więc pewnie jest OK , ale woli skonsultować z lekarzem. Buziaczki i pozdrowienia dla wszystkich :)

SMS od Różyczki (21 czerwca 2010r.):
"Hej hej brzuchatki!:) My już po wizycie, niestety dołożyli mi jeszcze leków bo wczoraj znowu miałam skurcze i kroplówkę. Dziś jest lepiej na razie. Wyniku posiewów jeszcze nie ma więc pewnie coś tam niedobrego rośnie:( Grzecznie leżę i myślę o Was! Pozdrawiam!"

SMS od Puchatki (21 czerwca 2010 r.):

Stuk puk! Ja dzisiaj po USG oczywiście synuś potwierdzony na 100% waży 2185 g i wszystko w normie i w porządku. Pozdrowienia dla wszystkich sierpnióweczek i już sporych cudnych brzusiów. Dbajcie o siebie wszystkie :-)"

SMS od Różyczki (24 czerwca 2010 r.):
"Hej Brzuchatki! U nas wreszcie wszystko dobrze! Jestem po wizycie i jutro idę do domciu!! Ależ się cieszę! Do popisania jutro:) pozdrawiam!"

Ostatnia edycja:
SMS OD KINIUSI
"Od jakiegoś czasu mam problemy z netem, Z kablówki tylko przychodzą i próbują coś zrobić. Dzis tez mają byc wiec ciagle czekam. Siostra mi tylko u siebie gg odczytuje. Zdjęcia ze ślubu mam już na kompie, więc tylko czekam na dostęp do sieci. Patrząc na tych robotników to prędzej urodze niż to naprawią :-D. Tęsknię za Wami , do szybkiego Kochane, głaski dla wszystkich brzuszków".

SMS OD MARULKI 01.07.2010
" U mnie wszystko ok, remontuje i robie dekoracje na wesele i nie mam czasu na nic...Dziękuję za troskę:tak: Pojawię się jak znajdę chwilkę."

Cześć dziewczynki, melduje, że jesteśmy w szpitalu, dostałam dzisiaj drętwień ręki, języka i ust. Trzymają mnie na obserwacji ze względu właśnie na to, bo z mała naszczęście wszystko dobrze, waży juz 2300. Mam zamiar wyjść w piątek, bo naprawde dobrze sie czuje, a pani położna nastraszyła mnie że biorę odpowiedzialność za siebie i dziecko także muszę tu ze 2 noce wytrzymać. Buziaki dla was :-)

DZIEWCZYNY UWAGA!!!!!!!!!!!!!!!!!!
SMS OD WUZELKA!!!!!!!!!!!!

Dziś o godz. 13.00 urodziłam Jasia 3kg, 52 cm. Czujemy sie dobrze, ściskamy całe BB.
WUZELEK

Zapytałam jej czy to przed terminem i odpisała mi tak:

"Tak, we czwartek zacząłby sie 38 tydz.
O 5 rano odeszły mi wody i czop, po 6 byłam w szpitalu, ok. 8 zaczęły sie skurcze (silne od 10) i potem poszło.
Mąż był ze mną. Jest cudnie:)"

Ostatnia edycja:
od Wuzelka:
Uściski dla wszystkich :-) Pierwsze karmienie za nami, może się uda :-)

reklama
sms od Martitki-26 z godz 2.20:

"Tu Martitka, zaczęło się! Buziaki"

odpisałam powodzenia, żeby ją malutko bolało i szybko poszło, żeby pisała jak tylko będzie mogła i że się cieszę:-)

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
Do góry