reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Gorąca linia Sierpnióweczek - BEZ KOMENTARZY

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
reklama
SMS od Czekoladki:

"Ja już po wizycie mam jechać do szpitala tylko torbe z domu biore. Moge w kazdej chwili rodzic bo mam duze rozwarcie. Pozdrow wszystkie brzuchatki"

Ostatnio edytowane przez moderatora:
info od Kasi181

"Hej leżę na patologii ciąży i prawdopodobnie zostanę tu aż do porodu. Pozdrowienia dla wszystkich dziewczyn."

napisałam jej czy wie już coś konkretnego, czy będą wywoływać poród czekam na odpowiedź...

odp:

"Nic jeszcze nie mówili. Jutro badania będą robić i wtedy zobaczymy co dalej. Na razie strasznie tu nudno ale dam radę."

Ostatnia edycja:
Sms od Pajki godz. 18.44
Hej,a wiec mam cholestaze zostawiają mnie w szpitalu i będą podawać leki tylko najpierw muszą go sprowadzić.

wiadomosc od Riby:
"Hejka. U nas wszystko w porzadku synus juz pije z cycusia. Strasznie sie ciesze bo balam sie ze po cc nie uda sie nam to tak szybko. Wczoraj mialam chwile zalamania, nie spalam 20h, caly dzien nie jadlam, duzo lekow przeciwbolowych i straszny bol, ale dzisiaj jest juz dobrze . Buziaki dla calego BB :) "

SMS od Czekoladki z dziś z godz. 7:
"Hej ja wczoraj wyladowalam jednak na IP i mnie zostawili jestem na sali porodowej. Boli strasznie rozwarcie na 3 cm ale nic sie nie zmienilo od wczoraj."

Sms od Pajki godz. 9.35

Hej chyba mnie tak szybko nie wypuszczą lekarz coś mi gadał, ze potrzymają do terminu , mam wysokie wyniki,leku nie umieją dostać, pozdrów dziewczyny.

Odpisałam jej żeby korzystała i dużo odpoczywała no i aby jej ten lek jak najszybciej podali, pozdrawiamy.

SMS od GSC z godz. 10:
"Hej wlasnie mialam robione usg lekarz na moje pytanie czy wszystko wporzadku powiedzial ze pozniej wszystko powie. Pytal przy badaniu tylko czy wody sie nie saczyly. A teraz slysze jak lekarze gadaja cos ze malo wod plodowych i ze "trzeba bedzie dzialac" o co chodzi boje sie"
SMS z godz. 11:
"mam lewatywe pozniej kroplowke chca przyspieszyc porod ale nie wiadomo czy sie uda"

Odpisalam ze musi byc dobrej mysli, nie martwic sie i zbierac sily bo beda jej potrzebne i ze na pewno juz dzis zostanie szczesliwa mamusia.

reklama
info od Pajeczki
"Hej czujemy się dobrze odszedł mi czop i mam lekkie skurcze więc może mi się uda wyjść z małym ale czas pokaże, lek udało się dostać."

info od Kasi181
"Nic nie wiadomo. Ciągle ktg mi robią i wydaje mi się, że czekaja aż zacznę rodzić. Skurcze mam takie sobie i mało regularne więc pewnie jeszcze troche tu poleże. Buziaki dla wszystkich brzuchatek. Szkoda, że nie ma tu neta."

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
Do góry