reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Gorąca linia Sierpnióweczek - BEZ KOMENTARZY

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
od milusi:
Właśnie leżę pod ktg, rozwarcie nadal 3 cm, skurcze 60, zaproponowali mi masaż szyjki i kroplówkę. Położna stwierdziła, że mam blokadę psychiczną. Ja oczywiście wracam do domu. Całuje mocno. Jak dam radę to wejdę dziś na forum

reklama
sms od dobrejczarownicy, godz. 18:50

"malutka jest juz główką w dół, za tydzień do kontroli, hip hip hura, nie bedą mnie ciąć"

Wiadomość od Mf-22
Hej z tej strony Mf-22. Uprzejmnie informuję, że wczoraj o godz. 16:50 urodził się SN nasz synek MAteuszek. Waga 3200, wzrost 53. Pozdrawiam i buziakuje wszystkie dziewczynki:)

Sms od CAYRA

Hej, zostawiają mnie na obserwacji, nie wiadomo skąd krwawienie, ale wylkuczyli odklejejnie łozyska. KTG i USG w porzadku. Małemu sie jeszcze nie spieszy na świat:p Pozdrowienia Cayra.

Odpisałam, zeby grzecznie leżała, ze na pewno będzie wszystko dobrze i żeby pisała do nas.

sms od kassi181

pisalam do niej jak sie czuje czy cos wiadomo co beda robic a ona na to:

hej. czuje sie dobrze. Podobno jesli nic niebedzie sie dzialo do soboty to beda wywolywac.Mam 4 razy dziennie ktg dzis mialam badanie i szyjka ma 2 cm rozwarcir na jeden palecale skurcze slabizna i zadko.niedlugo mam usg i beda sprawszac te wody i mala. a ty jak sie czujesz?

info od Puchatki

"Dziś o godz 12.25 przyszedł na świat nasz synek Michałek waży 3490g i mierzy 57 cm poród siłami natury. Pierwsze skurcze wczoraj o 23 więc tempo ekspresowe i niespodzianka cudna i nerwów mniej. Pozdrowienia dla sierpniówek:-D"

CHŁOPAKI GÓRĄ
wybaczcie że tak sobie na komentarza pozwolę:-p

Napisalam dzisiaj do Riby jak sie czuje i kiedy wychodza:
odp:

"Hej u nas powolutku do przodu. Malutki zrdowy, ja troche wolniej dochodze do siebie. Moze w niedziele wyjdziemy.
Pozdrow wszystkie dziewczyny :)"

SMS od Czekoladki: z godz. 17
"Hej ja miałam cesarke mała urodziła się o 12.45, waga 2.200, 51 cm. malutka ale zdrowiutka. Oliwka jest grzeczna. ja mam duże ciśnienie 170 od wczoraj"
"Zapomniałam dodać że urodziła się wczoraj 28 lipca. Miałam cesarke bo mala ilość wód płodowych i zagrożona była ciąża z sedruszkiem nie było za dobrze i zagrożenie. A jak sierpnióweczki rozpakowala się któraś. Pozdrawiam was i całuje"
Wiec zapytalam czy boli i czy zbijajja cisnienie
"Czasem zbija do 150/140. Ale ból straszny. Ciagle pod kroplówka i zastrzyki w pupe. Dzis była próba mycia ale prawie zemdlałam. Nie mam siły się ruszać."

info od Milusi

"Cześć słoneczko kochane dziękuję za pamięć. Lekarz znowu wysłał mnie na ktg i skurcze mam co 12 min na 80 stwerdził, że są to wyjątkowo upierdliwe przepowiadające, czop mi cały odszedł i jest mini nadzieja, że się rozkręci, jak będę w domku to zajrzę do Was."

reklama
Sms od Cayra

Hej! U mnie jeszcze delikatne plamienia, zostaje w szpitalu do niedzieli. Ordynator porąbany,aż boje sie tu rodzić:(
Czy, któraś już urodziła.? Buziaczki.

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
Do góry