reklama
NEWS OD JUDYTY o 1.00 URODZIŁ SIĘ LEONEK - 3150/53 CM. PORÓD MEGA TRUDNY, BYŁAM O KROK OD CESARKI,ALE DZIEKI MOJEMU D. DAŁAM RADĘ. - LEONEK JEST PIEKNY, JUŻ OD 5.00 JESTEM NA NOGACH WIEC NIE MA ŻLE-KROCZE BOLI,ALE LELUŚ GRZECZNY,SMÓŁKE JUŻ ŁADNIE ZROBIŁ, CZEKAMY NA OBCHÓD I PRÓBUJEMY KARMIĆ .LELEK POZDRAWIA WSZYSTKIE BB CIOTKI !!!!!!
Madajka
Zaangażowana w BB
Gratualcje dla Lorii i Judyty!!! :-) A nie mowilam ze jak sei zacznoe to juz bedzie szloooooo........ :-) gratualcje jeszcze raz!!!!
Dziś o 15:35 Urodził sie Wiktor Annyoj
4054 i 54 cm , jutro jadę na urlop a ona mi obiecała , że się przed moim wyjazdem urodzi . Także dotrzymała słowa . Mały był okręcony pępowiną , ale dała radę
Asiu jeszcze raz serdecznie Ci gratuluję trzeciego bąbla .
Wam dziewczyny również gratuluję dzieciaczków i życzę wszystkiego dobrego
4054 i 54 cm , jutro jadę na urlop a ona mi obiecała , że się przed moim wyjazdem urodzi . Także dotrzymała słowa . Mały był okręcony pępowiną , ale dała radę
Asiu jeszcze raz serdecznie Ci gratuluję trzeciego bąbla .
Wam dziewczyny również gratuluję dzieciaczków i życzę wszystkiego dobrego
Hej ja także dołaczam do rozpakowanych mamusiek, chociaz nie udzielałam się na forum to czasami podpatrywałam co u Was i jezeli na samym poczatku sie do Was zapisalam to teraz obowiazkowo musze poinformowac o narodzinach maluszka, więc: syn ARTUR ur.30.08.2013 o godz.9.20 sn waga 4000g, 56cm...Pozdrawiam mamusie wszystkie jeszcze czekajace na swoje skarby i caluje te urodzone aniołki. Pozdrawiam
Wczoraj trafiłam na porodówkę na próbę oksytocynową z powodu niewydolności łożyska i zahamowania wzrostu małej. O 20.55 dnia 6 września urodziła się Lilianka 3040g, 50cm, 10pkt Apgar. Poród bolesny ale tak jak zaplanowałam wyrobić się w 8 godzin tak udało się w niecałe 7
Ostatnia edycja:
annaoj kce
08.06/04.10/09.13
INFO Mali250393 o 2:15 urodziła Juliana; 4200g i 56 cm. Poród bolesny, ale błyskawiczny.
reklama
Podziel się: